- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Elhelyezéssel kapcsolatban nekem egy valami még mindig nem világos. Az OK, hogy a huzallal össze kell kötni a dokkolót, így talál oda. Ezt értem. De videókban ahogy nézem, a fűre teszik a dokkolót. Arrébb is lehet tenni, nem fűre? Nekünk a ház oldalán van a fűtől kb.2-3m-re egy aljzat, ez alá be tudnám tenni a dokkolót. Innen is odamegy akkor a fűre, és visszatalál?
A használatit olvasva 1-2 dolog nem világos. A töltő elhelyezésénél ezt írják:A határolóhuzal lefektetési vonalának
útvonala: −−
• ∣≺−≻∣ 1,6 m Minimális távolság
(Honnan?)• ∣≺−≻∣ 2 m faltól mért minimális távolság*
*Házfal elektromos hibákkal (pl. fémfelületek, elektromos elosztók, fotovoltaikus rendszerek)
Most akkor a ház falához közvetlenül nem tehetem?Nyilván a fallal párhuzamosan gondoltam, nem pedig rá merőlegesen, így a dokkoló előtt és után sem lenne gond a huzalozás.
Ill. a másik:
A töltőállomás (20) bemeneti területén a határoló huzalt (10) legalább 200 cm hosszúságban, illetve a töltőállomás (20) mögött legalább 100 cm hosszúságban egyenesen kell lefektetni.
Tehát ahol a fűnyíró rámegy a dokkolóra, kell legyen egy 2m hosszú egyenes szakasz. Ezt még értem. De mögötte mire kell 1m-nyi huzal?Elnézést az értetlenségemért, de új még nekem a robotfűnyíró téma
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest