- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Yuka Mini nagyon védi az akkuját, szerintem egy kicsit túlgondolták a srácok (de lehet hogy csak bug): tegnap adtam neki két zónára (~500m2) egy taskot, checker board patternnel. Ez nem rövid folyamat, töltésekkel együtt jó 8-10 óra. Éjszaka ugye hideg volt, itt nálunk -2-ig ment le. Naplemente után állt ki tölteni, ekkor már warningolt, hogy szerinte hideg van (4 fok volt). Ráállt a dokkra, majd azt mutatta hogy tölt (animáció az akku jelen), de nem töltött semmit, 14%-on állt. Ma de. már sütötte a nap, 11 fok volt, de még mindig 14% akku, app szerint: task paused, charging, töltés animáció megy.... Gondoltam megvárom mi lesz ebből, majd este kikapcsolom, de úgy sejtettem, hogy ennek így vége van, lefagyott/beragadt valahol valami, bukó a task folytatása (abban azért bíztam, hogy fizikailag nem ment tönkre semmi). Na hát nem így lett, 15:00 körül elkezdett tölteni, és most kezdte folytatni a munkát 80%-on.
Eléggé edge case -1-2 fokokban aktívan kint tartani a gépet, megértem hogy nincs ez átgondolva jól, de azért vicces.
@mikrofon, Nikla: egyébként amikor egy task ténylegesen megszakad, mi a módja a folytatásnak? Azt láttam, hogy be lehet állítani %-osan egy új tasknál, hogy mennyi van kész. Ilyenkor figyelembe veszi, hogy előzőleg honnét indult, milyen pattern alapján mennyit ment, és ez alapján kap egy hozzávetőleges új indulási pontot, ami kb. meg fog egyezni az előző végével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Metal Gear Solid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest