Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

A Yuka Mini nagyon védi az akkuját, szerintem egy kicsit túlgondolták a srácok (de lehet hogy csak bug): tegnap adtam neki két zónára (~500m2) egy taskot, checker board patternnel. Ez nem rövid folyamat, töltésekkel együtt jó 8-10 óra. Éjszaka ugye hideg volt, itt nálunk -2-ig ment le. Naplemente után állt ki tölteni, ekkor már warningolt, hogy szerinte hideg van (4 fok volt). Ráállt a dokkra, majd azt mutatta hogy tölt (animáció az akku jelen), de nem töltött semmit, 14%-on állt. Ma de. már sütötte a nap, 11 fok volt, de még mindig 14% akku, app szerint: task paused, charging, töltés animáció megy.... Gondoltam megvárom mi lesz ebből, majd este kikapcsolom, de úgy sejtettem, hogy ennek így vége van, lefagyott/beragadt valahol valami, bukó a task folytatása (abban azért bíztam, hogy fizikailag nem ment tönkre semmi). Na hát nem így lett, 15:00 körül elkezdett tölteni, és most kezdte folytatni a munkát 80%-on.

Eléggé edge case -1-2 fokokban aktívan kint tartani a gépet, megértem hogy nincs ez átgondolva jól, de azért vicces.

@mikrofon, Nikla: egyébként amikor egy task ténylegesen megszakad, mi a módja a folytatásnak? Azt láttam, hogy be lehet állítani %-osan egy új tasknál, hogy mennyi van kész. Ilyenkor figyelembe veszi, hogy előzőleg honnét indult, milyen pattern alapján mennyit ment, és ez alapján kap egy hozzávetőleges új indulási pontot, ami kb. meg fog egyezni az előző végével?

Új hozzászólás Aktív témák