- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #2574 üzenetére
Akkor röviden összefoglalom a Yuka szervíz tapasztalatomat. Nagyon pozitív.
Bejelentettem az alkalmazásban a Support menüpontban a hibát. Már ott nagyon készségesek és segítőkészek voltak. Meg kellett pár dolgot csinálnom, de amikor meggyőződtek hogy tényleg hibás, küldtek egy feladóvényt. Ezzel kellett bevinnem a postára és ingyen el tudtam küldeni németországi szervizbe. 10-én adtam fel és 25-én kaptam vissza megjavítva. Nem csak a bejelentett hibát javították ki hanem kaptam új pengéket felszerelve és a kamera üveget törlő gumit is cserélték. Tehát feltehetően átnézték és javították az összes hibát amit találtak. Összesen két hét volt a javítás oda- és visszaszállítással együtt.
Szerintem ez nagyon pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest