- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FYI: megjelent a hazai Obikban a Worx. Tavaly már láttam kiegészítőket (penge, határóló, stb..), de gépek nem voltak, elég furcsa is volt. Ma viszont voltam bent, és van kétféle gép is (M700 és S300). Az árak véleményesek, Bécsben olcsóbb 20-25%-al mindkét modell, egy családi kirándulással összekötve simán megérős lehet a dolog, persze a gariztatás lehet hogy kényelmetlenebb (ennek utána fogok kérdezni azért az Obi-nál). Amazon-os és egyéb EU-s beszerzési forrásokat nézve viszont átlagos, vagy adott esetben még olcsóbbnak is mondható.
Asszem én be fogok nevezni az m700-ra, de még alszok rá párat. Amúgy ha esetleg jobban követte valaki a dolgokat, és látott jobb gépeket amik esetleg mostanában jöttek ki (vagy fognak kijönni), akkor megírhatná. Azért ebben az iparban (ahol ráadásul napról napra változnak/fejlődnek a dolgok) ezek a gépek (nem csak a Worx-öket értem ez alatt) még mindig elég butának számítanak, és ahhoz képest jó drágák. Gyakorlatilag tök régóta vannak a piacon, 2-3-5 éves technológiákról beszélünk, és még mindig azt érzem, hogy early adopter leszek, sok pénzért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- További aktív témák...
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ
- KitchenAid Artisan 5KCG8433
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest