Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Csak egy Worx szerviz tapasztalat. Meg tavaszi beuzemeleskor derult ki hogy nem mukodik a dokkolo egyseg. Angoloknak irtam emiatt gondoltam egy ceg meg eu, es kuldtek egy uj power adaptert. Mivel kimertem itthon szoltam nekik hogy nem az adapter a hibas hanem a dokkolo egyseg, erre kuldtek egy mas tipusu dokkolo egyseget. Ezeket meg angliaba kuldtek mert ok csak oda postaznak, onnan ismeros kuldte tovabb. Ezutan atpaszoltak a nemeteknek akik kuldtek egy jo dokkolot. Ez meg a ket eves garancian belul volt (nemet amazon vasarlas) most nemreg elkezdett furan menni hazafele a robot, ment 2 meter megalt 5 masodpercre. Kuldtem videot rola mar a garancia idon tul. Sejtettem hogy akku gondja lesz es azt meg gariba se nagyon cserelek. Erre irtak hogy latjak hoyg regisztraltam de joval a vasrlas utan amiert nem jarna az extra 1 ev garancia (amirol nem is tudtam vagy csak nagyon elneztem) de ok most nekem hozzaadtak az egy evet es kuldtek egy akkut postan amit most meg is kaptam. Minden kultseg nelkul. Ja es nemetekkel is lehetett angolul levelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest