- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Csak egy Worx szerviz tapasztalat. Meg tavaszi beuzemeleskor derult ki hogy nem mukodik a dokkolo egyseg. Angoloknak irtam emiatt gondoltam egy ceg meg eu, es kuldtek egy uj power adaptert. Mivel kimertem itthon szoltam nekik hogy nem az adapter a hibas hanem a dokkolo egyseg, erre kuldtek egy mas tipusu dokkolo egyseget. Ezeket meg angliaba kuldtek mert ok csak oda postaznak, onnan ismeros kuldte tovabb. Ezutan atpaszoltak a nemeteknek akik kuldtek egy jo dokkolot. Ez meg a ket eves garancian belul volt (nemet amazon vasarlas) most nemreg elkezdett furan menni hazafele a robot, ment 2 meter megalt 5 masodpercre. Kuldtem videot rola mar a garancia idon tul. Sejtettem hogy akku gondja lesz es azt meg gariba se nagyon cserelek. Erre irtak hogy latjak hoyg regisztraltam de joval a vasrlas utan amiert nem jarna az extra 1 ev garancia (amirol nem is tudtam vagy csak nagyon elneztem) de ok most nekem hozzaadtak az egy evet es kuldtek egy akkut postan amit most meg is kaptam. Minden kultseg nelkul. Ja es nemetekkel is lehetett angolul levelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iOS alkalmazások
- Tudományos Pandémia Klub
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs