- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
válasz
Biel813 #1752 üzenetére
Most van némi panasz az FB csoportban 1 év után halott akkura LX790.1-nél. Ettől függetlenül, de nekem is feltűnt már, hogy túl sokat töltöget, csak úgy véletlenszerűen ránézve a dokkolóra jópárszor láttam már, hogy villog a LED.
Például most hétvégén indítottam, mert nem tudott az esők miatt menni hét közben. Szombat délután nyírt egy kört, aztán dokkolt és töltött. Másnap délután indítottam megint és alig 45 perc után már ment is tölteni (normálisan másfél óra felett megy egy töltéssel). Mondom ránézek már a logra. Hát nem csak hogy 24 óra alatt lemerült, hanem még vasárnap hajnalban is újra kellett töltenie az akkut.Nem tetszik a dolog, tök fölöslegesen növelgeti a töltési ciklusok számát és csökkenti az akku élettartamát. Sajnos az az érzésem, hogy ez nem szoftveres hiba lesz, hanem valami alkatrész túl sokat fogyaszt állás közben is.
Írtam a supportnak, küldtem log-ot, ha válaszolnak valamit, megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest