- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Szívesen megnézem neked, de a gép nekem még téli álmát alussza, mert a kert éppen lövészárkokkal van tele az öntöző rendszer telepítése miatt, így várhatóan csak 2 hét múlva kezdi meg a munkát . Én csak az első kerekeket szedtem ki, meg a késeket, azok hajlamosak megszorulni a kosz miatt. A kés alatti műanyag alatt viszont jó sok apró száraz fűdarab gyűlik össze, azt időnként légspray-el, vagy kompresszorral kifújom.
Az eső témához: én úgy szoktam, hogy ha esik, kitörlöm a naptárból az aznapi munkát applikáción keresztül és kész. Ha meg napközben ered el, akkor hazamegy úgyis. Illetve persze ugyanúgy nem engedem el, ha egész éjjel esett és várhatóan aznap nem szárad fel a fű. Reggel kávé közben ránézek az időjárás jelentésre. Nagyjából ennyi.
Nálam most mindent újra fog tanulni. Illetve ha már indego s +500. van benne egy idegesítő bug. Amikor beüzemeltem, akkor jó ötletnek tartottam, hogy minden induláskor csináljon egy szegélynyírást. Csak aztán, mivel volt nap, hogy két ciklus is indult szépen kijárta a füvet egy sávban. És ezt nem lehet visszavonni, mert az app kiáll hibával, a gép menüjében meg nincs is ilyen. lehet a télen ezt orvosolták nem tudom, de mivel az én kertem most teljesen máshogy fog kinézni, plusz a vezetékek is máshol lesznek, meg a robi is új helyet kap, ezért csinálok egy gyári beállítások visszaállítását és utána újraprogramozáskor remélem megint választhatok szegélynyírás opciót és ott a soha lesz a megoldás. Szerintem nyírás közben, ha ügyesen van a kábel letéve simán megoldja a szegélyt is, de nem járja ki. De ez majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Drón topik
- Avast! Antivirus topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest