- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kipser
tag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni részvényvásárlásban.
Több embernél is láttam már, hogy részvényekkel vásárlásával - eladásával foglalkozik és elég jó pénzeket szereznek vele.
Tudnátok írni pár szót erről az egészről? Hogyan működik? Mire érdemes odafigyelni? Stb...Köszönöm szépen
-
ACE-
addikt
Nekem egy kemény 40 eurós ZEN feltöltéssel történt hasonló... Ott mondjuk simán ismételt tranzakció, és már ment...
-
zsamiatt
őstag
válasz
Williamgrant #31654 üzenetére
Ceges kartyanal fizetni kell. Teljesen mas az elszamolasa. A lakosagi kartya dijai maximalizalva van. Cegesnel sokkal szabadabb a kartyatarsasag dija
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Hétvégén jól megszivatott a Revolut. Booking.com-on volt lefoglalt szállásom és a foglalás során a Revolut kártyát regisztráltam be.
A szállás a szabályzatuknak megfelelően beterhelte a szállásdíj felét amit viszont a Revout gyanús tranzakcióként visszadobott.Majdnem letörölték a foglalásom, a Revolut kártyám nem is fogadták el a továbbiakban, hanem a K&H hitelkártyámmal érdekes módon egyből sikerült a terhelés, semmi gyanús nem volt benne.
Az utóbbi egy év alatt egyre több ilyen fals blokkolásba futok bele és kezd tele lenni a hócipőm vele, előtte semmi gondom nem volt a szolgáltatással.
-
sb
veterán
válasz
zerodot #31632 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk ez igaz, hogy Curve-el kipróbálható mert a GBIT biztosan rendes refundot indít. De az se rossz ha már tapasztalatból meg tudja ezt erősíteni 1-2 ember.
@ACE-, Somatom:
Szerintem ha rendesen kezelik a refundot és az eredeti tr áll vissza akkor is lehet árfolyammal korrigálni de ez már más kérdés. Engem igazából az érdekelt, hogy rosszabbul ne járjak.
Volt külföldi 1-2 vásárlásom és volt, hogy refundba futottam mert cseszik kiírni a feltételeket vagy csak 3 levélváltással a megrendelés/fizetés után derül ki, hogy valamit nem tudnak megoldani. Azt a kockázatot meg nincs kedvem futni. -
hedgehog
senior tag
válasz
Williamgrant #31652 üzenetére
Céges kártyával töltésnél előfordulhat:
When adding funds by card, we may charge you a small fee to cover our costs in certain cases. We will let you know if this fee is applicable to you and how much it is before you complete the transaction.
(pontosabban ahogy írják, "bizonyos körülmények között", szóval szerintem akár Amex is beleeshet ebbe, vagy egyéb kártyák) -
zozuka
csendes tag
A Revolut több mint 1% költséget rak rá a feltöltésre amióta a K&H bank cirrus maestro-ról mastercard-ra cserélte a business kártyáját. Tudtok esetleg ajánlani olyan bankot amelynek vállalkozói kártyájával ingyenesen tölthető fel a Revolut?
-
nokia3650365
aktív tag
Kriptopénznél ha kezdésre nyomok csak és kizárólag BTC jelenik meg, mi lehet a probléma?
-
Rival
aktív tag
...amikor a Revolut felfüggeszti a számládat, de erről semmi értesítést nem küld, csak azt veszed észre utazás közben, hogy a kártyád elutasítva több alkalommal is. Mindezt két év aktív használat után, miután eleve minden KYC teljesítve, és anno még valami politikussal is összekevertek, mert egyezik a nevünk (kb. száz oldalnyi van a nevemből a telefonkönyvben)... és amikor épp elkezdtem gondolkodni a Standard csomagon.
Meg a kis tökömet, azt...
A hétvégén cseteltem az ügyfélszolgálattal, semmi plusz infó, várjam ki a vizsgálat végét. Köszi... váltok is át a meglévő Vivid számlámra, és regelek még egy Vise-t is biztos ami biztos. Ez így egy rohadtul nem megbízható szolgáltatás.
-
Somatom
veterán
De, minek ez a refund bonyolítás? Ha valaki nyerészkedni akar, csinál két fiókot. Az egyiken mindíg csak az egyik irányban vált, aztán átküldi a másik fiókra, ahol meg mindíg csak a másik irányban vált. Így nincs egy fiókon oda/vissza váltás. Az egyirányú váltást nem tiltja a Revolut.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari