- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Krethx #14532 üzenetére
Nálam a mai helyzet:
Aréna Mall Paypass-os ATM:
-Fizikai Revolut MC/Visa kártya érintve: PIN kód kérés. Megadva belépek a menürendszerbe ahol felül kiírja a "MAX MEGENGEDETT XXX Ft ÖSSZEGHATÁR"
Ha kp berakásra képes ATM-nél vagyok akkor a pénzberakás opción kívül minden egyéb menüpont megjelenik.
-GPay virtuális Visa érintve: GPay jelez, ATM kb 2mp elteltével kéri a PIN kódot. Megadva máris bent vagyok a menürendszerben. Tegnap ki tudtam venni 2ezer Ft-ot. Ma már "Ez a tranzakció nem engedélyezett, kérjük helyezze a kártyát az ATM-be" üzenet fogadott. Viszont számlát gond nélkül tudtam fizetni ami meg is jelent a GPay/Revolut előzményekben mint sikeres tranzakció. A kereskedő neve pedig "OTP"OTP-s volt az az ATM vagy a már eddig is elérhető kékes NFC-s ATM? Én kizárólag OTP-s NFC ATM-el csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest