Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
martdavid #10695 üzenetére
Annyi a különbség, hogy a legutóbbi alkalommal a Melon már nem működött, hanem másik VPNt kellett keresnem. Vagyis ha elsőre nem megy, keress másik, kevésbé ismert vpn appot a store-ben, és azzal próbáld.
(bocsi TG-k, értettem a nevelő célzatú kommenteket, de engedékeny hangulatban vagyok mareggel
)
-
törölt tag
Korábban kérdeztem, hogy érdemes-e lecserélni a virtuális kártyát Apple Pay alatt a fizikaira. Akkor úgy gondoltuk, hogy nem. Ezek szerint mégis bele lehet futni olyan helyzetbe, ahol a virtuálissal nem, de a fizikaival lehet fizetni. Gondolom ez google megoldására is igaz.
-
martdavid
csendes tag
válasz
Williamgrant #10687 üzenetére
Azt nem találom sehol, hogyan tudom a google pay-t meghack-elni.
https://m.logout.hu/tema/revolut/hsz_8278-8278.html
Találtam egy leírást a revolu app-ban mit kell mókolni, de ez már feltételezi a google pay meglétét -
MasterMark
titán
válasz
trialboj #10654 üzenetére
Ez is csak ott van ahol támogatják. A legtöbb helyen még most sincs sms-es ellenőrzés. A PayPass-nak meg nem sok köze van ehhez...
Az SMS ellenőrzés meg nem csak a banktól függ, hanem az elfgoadóhelytől is. Ha ott nincs sms ellenőrzés akkor nincs. Nem tudsz mit csinálni vele.
Szóval nem kell faszságot terjeszteni.
-
Almos
aktív tag
válasz
viharhozo #10685 üzenetére
Ha a kereskedő webshopja támogatja, akkor az app-ban jóvá kell hagyni a netes vásárlást, de csak a fizikai kártya használatakor. A virtuális kártyánál nincs ilyen plusz jóváhagyás a fizetési folyamatban.
Ellenbe minden vásárlásról jön push üzenet az appban.
Legalábbis nálam így működik a frissen regisztrált, igényelt kártyákkal. -
-
viharhozo
addikt
válasz
Ha ennyire zavar, akkor letiltod a netes vasarlast az appban, es csak annyi idore aktivalod, amig te vasarolsz. Pont annyi munka, mint bepotyogni az SMS-kodot.
Egyebkent nekem volt mar olyan tranzakcio, amikor be kellett lepni az appba es jovahagyni a fizetest, de mar nem emlekszem, mire dobta fel ezt.
-
anadroid
senior tag
-
válasz
martdavid #10679 üzenetére
Hivatalosan nem támogatott idehaza a dolog, mivel Google Pay nincs még Magyarországon és a közeljövőben nem is lesz. Meg lehet trükközni a dolgot és működésre lehet bírni, azonban kérdéses, hogy a későbbiekben lesz-e szankcionálva a dolog. (Lakóhellyel kell trükközni, fake címet megadni etc.)
-
martdavid
csendes tag
Valaki használja mobil nfc-s fizetéssel a revolut-ot androidon? Google pay-re van valami használható leírás?
-
martdavid
csendes tag
válasz
petipetya #10674 üzenetére
Ezt mondom én is. Csak a virtuális simple egyenleggel tudok fizetni nem? Tehát az otp-s bankkártyámról feltöltöm a revolut kártyámat, majd arról a simple kártyámat? Így sajnos nem a revolutot használom. Nem tudom kihasználni a széf-es funkciót illetve külföldön sem tudok vele fizetni.
-
martdavid
csendes tag
Revolutról lehet visszatölteni pénzt "normál" bankkártyára? Pl OTP
-
xy.zsolt
őstag
Letölthető valahonnan a Revolut PC-re....win10-re?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Már hogyne lenne ott is, amikor ez beállítás kérdése... Komolyan. BT Visa kártyám 2018 nyaráig volt meg, netes vásárlásnál nem kért SMS-t.
De az a legszebb a Revolutban, hogy nem kötelező használni - valakinek nem jön be, van rajta kívül is élet. Erdélyben ráadásul ingyen* van a bankolás, szóval... -
Drenadar
veterán
-
trialboj
őstag
válasz
MasterMark #10643 üzenetére
Emberek ne vicceljünk már, hogy lenne már így? Én Romániában élek, itt mióta van paypass, nem lehet neten úgy fizetni hogy ne csippanna az sms, hiába lopod el a kártyám, ha neten vásárolsz vele, kell az azonosító sms, különben semmit nem ér.
Ha a revolut erre nem képes akkor nem való netes vásárláshoz. Szóval az érdekel, hogy ilyen sms visszaigazolást nem tud egyáltalán, bármilyen oldalon is fizetek?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest