- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Köszi a válaszokat, de még mindig jobban járok ha felteszek mondjuk 200 ezret, és abból gazdálkodom.
Haveromnak ilyenje van, és pont ő is ezért csináltatott ilyet mert erre nem tudnak rányúlni.
(Épp tegnap beszéltem egy ügyvéd barátnőmmel, és mondja arra nem tudnak rányúlni a pénzéhes emberek.)
De mivel ő nem tudja, hogy működik a feltöltése mert neki a haverja szokott rá tenni pénzt, (ő is ilyet haznál) de ő jár össze vissza külföldre neki ez valahol megéri.
Szóval tegnap este felhívtam az illetőt, mondta persze nyugodtan csináljam meg, majd oda adom neki a lóvét és feldobja rá. Tudom, hogy van benne egy kis bukta a váltások miatt, de amikor egy nyomorult 300 ft-t kellene utalni mert máshogy nem lehet fizetni így azért kiakaszt a dolog, hogy még az sem megy mert nincs nekem vagy nyaggassak mindenkit ezzel.
Szóval tegnap meg is csináltam a regisztrációt, vissza is jött a megerősítés hogy elfogadva. Holnap találkozok a sráccal és adok neki pénzt hogy a kártyát is megkapjam. Ahogy a belső névjegyzéket néztem, van egy pár aki ezt használja. Jó lenne ez ha tényleg lenne magyar számla.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest