- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
∂яσнυη #38303 üzenetére
Én tavaly nyáron váltottam vissza nyomógombos telefonra, E72-re.
Nekem könnyű volt a visszaváltás, mivel közösségi oldalakat nem használok és telefonon tényleges internetezést sem folytatok. Játékok, videók sem számítanak.
Ahogy korábban írtam, csak annyi internetezés szempont nálam, hogy wi-fi kapcsolaton keresztül a levelezésemet kezelni tudjam, ez klasszul működik az E72-esen.
Az elmúlt néhány hónap tapasztalatáról:
- én személy szerint nagyon örülök, hogy visszaváltottam, de hangsúlyozom, nekem nem járt sok lemondással ez
- nekem a kis képernyő nem hátrány, a nyomógombos kezelés viszont egy megváltás.
- mivel más típusú a kijelző, ezért napfényben is jól látható
- megszabadultam a napi 6-700 alkalommal végrehajtott ujjlenyomat letörölgetéstől. (A képernyőt ugyebár nem nyomkodom, a gombokon nem látszik az ujjlenyomat, a hátlapra pedig vettem egy tokot.)
- az alkalmazások beszerzése okozhat fejtörést.Rengeteg egykori oldal, jelentős mennyiségű tudás nem elérhető. Archivált oldalak segíthetnek valamennyit. Viszont vannak olyan fejlesztők is, aki megtartották az alkalmazásaikat és ingyenessé tették őket.
- ez a telefon, ezek az alkalmazások semmivel nem idegesítenek, semmivel nem zavarnak, semmit nem akarnak rámerőlteti. Megváltás számomra.A privát szféráról ("kikapcsolás" után is tovább sugároznak) azt említsük meg, hogy ez - szerintem - csak akkor megoldható, ha abban a környezetben más mai telefon sincs.
Másik féllel való kommunikáció esetén pedig csak akkor védhetjük a privát dolgokat, ha a másik félnek is ilyen jellegű telefonja van. Egyéb esetben sajnos nem kikerülhető a leskelődés... -
Fancy-boy
addikt
válasz
∂яσнυη #38308 üzenetére
Szívesen!
Angolul inkább ne írj nekik.
Amennyiben németül írsz, akkor inkább hajlandóak elküldeni a csomagot. ( tapasztalat )
De egyébként ha nem sikerülne, akkor B tervnek még mindig ott a Mailboxde.com.
Regisztráció után ingyen biztosítanak német postázási címet.
Ez egy nagy raktár. Odaküldeted és onnan átküldik Magyarországra. Kb. 14€ költségért"Hallo!
- Sie senden das Paket nach Ungarn? (Europäische Union)
Höhere porto..Danke
Grüsse" -
Fancy-boy
addikt
-
KSparrow
őstag
válasz
∂яσнυη #38303 üzenetére
Szia,
Sajnos ez a mai világ lett ilyen, nem a telefonok.
Nyilván, ha lehet, ha adott a technika, megcsinálják, de ha nem lenne rá kereslet, elveszne.
Én 6303-ra gondoltam elsőnek, de tudnod kell, hogy a Nokia headsetek nem mennek az újakkal. Esetleg E72, vagy valami symbian. Esetleg Lumia 8.1 telefonok - 620-625-635 típusaim vannak is - azok már hiába lennének okosak, nem azok, mert nincs semmilyen szerver. És mégis, ha elhasználod, nem megy rá a gatyádÉn mondjuk szeretem az okostelefont, mert ha kell, nálam van a kamera,. a teljes internet, a navigáció, és nem láncként, hanem mint egy köldökzsinór tudok rá tekinteni. És az, hogy mikor nézed meg, leginkább szerintem önuralom kérdése. A Oneplus amúgy tud direkt ilyen zen mode-ot, ami kelapcsol mindent, hogy detoxikáljon.
-
quailstorm
félisten
válasz
∂яσнυη #38303 üzenetére
A Symbian egy bizonyos verziójának core komponensei lettek nyíltak, a gyakorlatban semmire nem mész vele. Bár szerintem te alapból félreérted az egész koncepciót.
Ki fog kopni a hátlap, azt nem napi szétszedésre tervezték.
Akkor javasolok is valamit mondjuk. Nokia C5-00 5MP.
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
∂яσнυη #35741 üzenetére
Ha nem lennél elég ideges, akkor tegnap este volt 4500-ért jófogáson egy E90, ami valószínűleg hibátlan volt
Én meg hétvégén vettem egy hibátlant 4000-ért. Csak magyarítani kellett és kapott egy magyar billentyűzetet.
Ezért váltam meg a másiktól.Igaz a fél napom ráment, hogy szerezzek magyar fw-t, mert már nem lehet letölteni a szokásos oldalakról és phoenix-szel sem.
De egy kedves ismerősömnek volt és elküldte.
-
KSparrow
őstag
válasz
∂яσнυη #35732 üzenetére
N87 csak proto. Nem N78-ra gondoltál?
N86 8MP, nagylátószög, és AMOLED kijelző. Használtam egy ideig, (Kb 3 hónap) de nem jött be annyira. Azóta pihen.
Én panelhibás telefont nem veszek, azt nem tudom javítani, de ha csak házcsere kell neki.. Mindenképp gyári alkatrésszel dolgozom, volt már, hogy donor telefont egyszerűbb (És olcsóbb) volt szerezni, mint egy alkatrészt - Pl: N97 minit bontottam kamerának a nagyba, kijelzőnek 5800-ba..)
5730-hoz sok sikert, ritka. Amikor forgalmazták, nagyon tetszett, azóta akartam, de helyette 5310 lett, majd N82. Kb. fél éve vettem a sajátom, azóta otthon vár - 38 perc van benne, gyári fólia még rajta. Ugyanakkor nekem kicsit csalódás a típus, akkor már sokkal inkább E90, azt kilenc hónapig használtam, van egy első szériásom, és egy nullpercesem is a saját mellett, eltéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest