Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Az van, hogy kb négy évvel ezelőtt szert tettem egy 8850-re, gyönyörű állapotban! (Egy telefonszerelő barátomnak elvittem, mert valami kis pöcköt elcsesztem rajta pár napon belül,neki pedig még volt alkatrésze hozzá! Mondta, hogy évekkel ezelőtt nem találkozott már ilyen megkímélt darabbal) Borzasztó boldoggá tett a tudat hogy van egy ilyen a tulajdonomban, mert mint sokatoknak(beütöttem a topic keresőjébe a 8850-et és átolvastam minden hozzászólást) nekem is az eddig kiadott legszebb telefon! A hülye fejemmel viszont pár hónapon belül anyagi megfontolásból (új "modern" telefon vásárlás) eladtam!
Azóta bánom, és még mindig erőss bennem a "tulajdonlási" vágy egy ilyen készülékre!
Nem vagyok gyűjtő, ráadásul PDa-zok évek óta, de szeretnék egy ilyet! Nagyon! Megtaláltam ebay-en azokat,az árusokat ahonnan mint láttam ti is rendeltek....A kérdés....:Ha az ember nem szőrszálhasogató gyűjtő, pusztán csak szeretné azt a fémes érzést a kezében, és a tudatot hogy van egy ilyen készüléke....(néha használja,,vagy csak családi kapcsolattartásra pld.) Arra egy ilyen "hong-kong-i minőségű" megfelel valóban? Nem lesz keserű az ember öröme? Műanyag, lötyögős érzés, vagy hasonlók? Látom hogy nem olyan hatalmas összeg mert kb10 rugóbol itt van...de én inkább csak a csalódástól félek....remélem értitek...nyugtassatok megEsetleg valaki pesten akinek van ilyen "ebay-es" 8850-e? Egy sörre, vagy csokira a vendégem ha megtapizhatom a telefonját
üdv
twine
Basszus ez jó hosszú lett igy "kiütve" elnézést érte
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest