- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
amanoba #2446 üzenetére
én már tisztítottam. ajánlom, hogy bontsd meg az egészet, minden darabra, és ami ne elekronika(a csengő hangszórót is ki, a flip műanyagot le, (mert ugye abban van a mikorofon) az előlapból a sínt is ki lehet venni, és ezeket, szóval előlap, gombsor, fém sín, hátlap, nyugodtan mosd ki folyékony szappannal, körömkefével a csap alatt. állítólag, ha a egy pár mm-t levágsz a rugóból, és úgy teszed össze, akkor erősebb lesz, mondjuk én nem piszkáltam, mert a csavarmenetek szétmentek mindkettőmön, és nekem azért rossz sajna.
de amiben nincs elekronika, semmi, azt nyugodtan lehet így mosni, gyorsabb, mint alkoholos fülpiszkával. ahol meg maradt kosz résben, ott meg fa fogpiszkáló. újjá lehet varázsoklni a telókat.
hozzám bármi új telefon kerül, azt azonnal bontom meg és mosom le, ezalól csak a 6680 a kivétel, de az vadi újként, gyári fóliával jött.. (jó, a 9110est se mostam ki, de az tiszta is volt). amúgy nem értem, hogy hogy lehet használni/eltenni úgy egy telefont, hogy tiszta dzsuva? egyrészt tényleg a baktériumok lelőhelye úgy, másrészt nem is túl gusztusos kézbe venni.
a kimosás után a napon most 5 perc alatt kiszárad, vagy hajszárító. és jó a telefon. nekem volt, ami majdnem gyári tiszta lett..a 6150-esem miaután lemostam, kiderült, hogy mattos..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest