- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #10343 üzenetére
a ház sztem gyári, de nagyon le van lakva, sehol egy szem gumi (bocs oldalt van) életbe nem ér meg ennyit. felét talán, de akkor is ronda marad.
Area: nem vagyok benne biztos, nem vagyok Ericsson szaki, de a fólia szerintem kamu. nagyon lelóg. ugyanakkor nem tűnik rossznak, szóval lehet jól nézne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Bittorrent topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest