Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doki12

újonc

sziasztok!

Gelmi után én is köszönöm Zamery-nek :) Szintén véégre elindult a Transmission.
    Lehet, hogy más is belefut abba amibe én: Az SSH-t sikerült probléma nélkül feltelepíttenem, Telnet-et kikapcsoltam. Utána a leírásban az volt - ujraindíttás. Megtettem, de én kivettem az USB-t. Halvány gőzöm nem volt, hogy arra továbra is szükség van. És mivel olvastam, másnak is gondjai voltak, törtem a fejem, hol van a gond pár órát, mire rájöttem és ismét folytathattam.
    Transmission: ott figyelmetlen voltam és Zamery jött rá, hogy rosz útvonalat adtam meg, no meg a user - password téma ami számomra nem volt tiszta.Vagyis, hogy az a Transmission-nak a saját felhasználója, és a hozzátartozó jelszava. (remélem jó mondom :) )

DynDNS: sajnos már 2x próbálkoztam registrálni, de nem jön a mail tőlük vissza. Még ma egyszer megpróbálom, utána írok nekik.
    Ha tudtok linkek, ahol a egész folyamat le van írva, hogy mit kell csinálni a NAS eléréséhez kintről, megköszönném.
    DynDNS-el kapcsolatos segédlet - ha már be vagy regisztrálva:
    http://db.tt/u9qBtl9

Mindenkinek sok sikert!

• doki12

újonc

válasz Gelmi #150 üzenetére

sziasztok!
    hasonlo gondokkal kuszkodok. Azzal a kulombseggel, hogy: elsore a SSH hozzaferest sikerult letesitenem, es a TELNETtet lealitottam. Viszont ujrainditaskor mar SSH-val nem tudtam belepni. Ami ment, az a pure FTPd volt. Ujrainditasok sorozata, resetek utan valamiert ismet SSH-n keresztul bejutottam es most a jelszot is valtottam.
    Vagyis a Transmission telepitese kovetkezett volna....De ismet ott vagyok, nem tudok belepni.A network connection hibauzenetet akkor kapok, ha a Putty-ban a port nem jo. Azt nezd meg! Tehat, nalam elindul a Putty, utana az ablakban latom a kurzort, de tovabb semmi nem tortenik. Nem keri a usert. Ha megnyitom az "event log"-ot, ott latom, hogy connecting to IP cim. DE innen nem tudom hogyan tovabb, mit csinalok rosszul.

Új hozzászólás Aktív témák