- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doki12
újonc
sziasztok!
hasonlo gondokkal kuszkodok. Azzal a kulombseggel, hogy: elsore a SSH hozzaferest sikerult letesitenem, es a TELNETtet lealitottam. Viszont ujrainditaskor mar SSH-val nem tudtam belepni. Ami ment, az a pure FTPd volt. Ujrainditasok sorozata, resetek utan valamiert ismet SSH-n keresztul bejutottam es most a jelszot is valtottam.
Vagyis a Transmission telepitese kovetkezett volna....De ismet ott vagyok, nem tudok belepni.A network connection hibauzenetet akkor kapok, ha a Putty-ban a port nem jo. Azt nezd meg! Tehat, nalam elindul a Putty, utana az ablakban latom a kurzort, de tovabb semmi nem tortenik. Nem keri a usert. Ha megnyitom az "event log"-ot, ott latom, hogy connecting to IP cim. DE innen nem tudom hogyan tovabb, mit csinalok rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Stellar Blade
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest