Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
gumimaci1235 #1835 üzenetére
nem véletlen, nem mindent leechelnek, amit seedelsz, hiába hagyod ott évekig, ha nem kell másnak, vagy annyival több és magasabbra sorolt seeder van mint leecher.
MÁS:
Jelentem feltettem a 4.50-es FW-t az NSA-320 NAS-omra, és tökéletesen működik. Nem húztam le róla az FFP sticket, hanem egy életem egy halálom módjára megküldtem neki
Még egy kérdésem maradt, hol nézem meg, milyen verziójú transmission van rajta, és hogy frissítem azt?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- ASRock B150M Pro4S/D3 + G4400 + 16GB RAM
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 8 mag i9, 32GB RAM, 1 TERA SSD, 8GB Radeon, touchbar, gar (106)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest