Új hozzászólás Aktív témák

• tonyqa23

senior tag

válasz adamsz82 #8822 üzenetére

"nem szeretnék megsérteni senkit a fentiekkel,"

én sem szeretenék megsérteni senkit a fentiekkel, talán csak azokat egy kicsit, akik fikázzák a fényképező, fm rádió, zseblámpa funkciókat hiányolókat. Azt bírom nagyon, mikor az ombre beszól,h minek az fm rádió, ő úgyse használja. Kutyát nem érdekli,h használja-e, de az is lehet,h a semmi közepén, ahol él, nem jön be semmi, azért nem használja, Van sok reklám,igaz, de hol nincs? Addig egyszerűen át kell kapcsolni másik adóra és kész, nem kötelező végighallgatni.Viszont közte vannak jó műsorok! Esténként jó mixek, stb. Van hallgatottságuk, van rá igény. Én személy szerint nem tudok buszon filmet nézni, de rádiót szivesen hallgatnék egy 3 órás úton.A 6-8 évvel ezelőtti telefonokban is volt már fm rádió, miértne lehetne ezt elvárni egy mostani,sokkal jobb teljesítményű géptől.
    Fényképezőről meg annyit,h nem járunk mindig kompakt géppel a kezünkben, arra számítva, hogy majd biztos lesz valami érdekes dolog, amit majd le kell fotózni. Lóf@szt! Olyan hirtelen, spontán jönnek a dolgok,aztán mikor megvannak a képek, örülünk,h meg tudtuk őket örökíteni, és még látszik is rajta, amit akarunk, legyen az este vagy nappal,amit valszeg egy első generációs fényképezős telóval nem tudtunk volna.Egy átlag embernek ez számít, nem kell annyira profi fényképnek lennie,h díjakat nyerjünk vele. Nekem van még ilyen képem, most is,ha nem én csináltam volna, első ránézésre nem tudnám,h mi van rajta. Azért a mostani telefonok jók már ebben is.
    Zseblámpa funkció?Így 30 felé, már nem félek a sötétben, de a hellokittys ledes kucstartókat sem tartom nekem valónak. Nem is tudtam róla,h vannak, de ahogy látom, ti több félét is ismertek akkor a palettáról, Szal zseblámpával se járok mindig, de telefon az mindig nálam van. Sötétben sokszor jó lehetne ez a funkció is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés