Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• airmax_2.0

tag

Ezzel a készülékkel csak az a bajom, hogy én valamilyen belső hülyeségemből kitaláltam, hogy kell nekem egy 4.3 collos kijelzős 1 Gb memóriás 1-1.2 GHz -es 2 magos..+ stb
    Most jön nekem a T, hogy itt van neked, csak nem kétmagos, hanem 1.7 GHz-re felhúzott egymagos (igaz intel hyperthreadingel turbózott) ez ugyanolyan jó lesz neked...
    Basszus , ha egymagosat akartam volna, vehettem volna, 1.5 GHz-esett, aztán rootolva felhúzom mondjuk 15%-al és lám máris micsoda szörnytegem van... Csakhogy én nem ezt akartam... Más arm chipset gyártó is megtehette volna, hogy kisebb csikszélességen magasabb frekvenciára felhúzható SoC-t csinál (Intel módra)
    Az arm nem véletlenül választott más utat mint az intel, és a magam részéről nem akarok az ő vonalukra lépni, de ettől még bárki gondolhatja úgy hogy neki az jó, én maximálisan tiszteletben tartom. (mint ahogy biztos vagyok benne, hogy nem rossz kis cucc a grand x in) Nem nekem csinálták és kész...
    Ha a T Tegrásat hozta volna, előbb látnak tőlem pénzt... így még várniuk kell... (sajna nekem is... :F )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés