Új hozzászólás Aktív témák

• Gasston

csendes tag

Üdv,

Nemrégen szereztem be egy Grand x-et. Előtte egy LG P500-at használtam, meglehetősen nagy teljesítmény ugrást tapasztaltam. Karácsony után nem sokal rendeltem meg T-mobil webshopban, a konkurenciáhpz képest kedvező az ára.

Azonban van egy kis problémám. Vettem hozzá egy Kingston 16 GB-os microSDHC-t (class 10). És nem akarja megenni a telefon. Formáztam mindenféleképpen Pc-n, a fényképezőm felismeri, formázni is tudja. A régebbi LG P500 szintén tudja használni, de a ZTE annyit ír, hogy: üres vagy nem támogatott adattípus.
    Keresgéltem hátha lehet valamit kezdeni vele, és a végén a ZTE hungary oldalán találtam egy SD card support updatet, azt feltelepítettem egy 2 GB-os SD-vel, amit beolvas. Sajnos ez sem segített a dolgon, a telefon megkérdezi mindig hogy formázza e, de mintha átugorná ezt a lépést.
    Nos ha valakinek van még ötlete, akkor még a hétvégén meglehet próbálni, de még a 3 napon belül vagyok, szóval valószínű visszaviszem. Így hogy 32 GB-is bővíthető, a mérettel nem lehet baj.

Valaki aki vett már más 16 GB-os microSD-t és működik? Más gyártó terméke bevált más grand x in tulajnak?

U.I.: Az előző kevésbé aktív topicból csatlakoztam ide :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés