Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok !
Boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, ámde olyan kérdésem volna, hogy van ugye az akkumlátorbeállításoknál ez a "proci piszkálása". Namost alapjáraton (legalábbis nálam) bevan kapcsolva a Hyper Threading, az órajel 600-on, valamint Ondemand és s0ix az aktív üresjárat és azt tapasztaltam, hogy a Pou pl. sky jumpingnál hajlamos belagolniVagy pl a Virtua Tennis mégjobban hajlamos erre.
Fogtam magam, és átállítottam a proci órajelét 1400 Mhz-re és voálá, sehol egy lag.
Örülök nagyon, de:
-gondolom nem tesz jót a telefonnak, sem az üzemidőnek ha huzamosabb ideig így használom a telefont.
-a userspace, ondemand stb beállítások közül melyiket javasoljátok (gondolom itt a két nagy esélyes az ondimand és a conservative a kérdés csak az hogy melyik és miért), valamint az órajelet mennyin hagyjam, hogy ne is legyen lag és a készüléket se hajtsam ki?Másrészről érdekelne ez az aktív üresjárat kicsit bővebben, mert konktétan fogalmam sincs mit takar.
Ja, am a Next féle cfw van a telefonon ha ez mondana valamit, de a lag a gyári rommal is ugyanígy fenn állt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest