Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• feelurself

aktív tag

Sziasztok !
    Boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, ámde olyan kérdésem volna, hogy van ugye az akkumlátorbeállításoknál ez a "proci piszkálása". Namost alapjáraton (legalábbis nálam) bevan kapcsolva a Hyper Threading, az órajel 600-on, valamint Ondemand és s0ix az aktív üresjárat és azt tapasztaltam, hogy a Pou pl. sky jumpingnál hajlamos belagolni:D Vagy pl a Virtua Tennis mégjobban hajlamos erre.
    Fogtam magam, és átállítottam a proci órajelét 1400 Mhz-re és voálá, sehol egy lag.
    Örülök nagyon, de:
    -gondolom nem tesz jót a telefonnak, sem az üzemidőnek ha huzamosabb ideig így használom a telefont.
    -a userspace, ondemand stb beállítások közül melyiket javasoljátok (gondolom itt a két nagy esélyes az ondimand és a conservative a kérdés csak az hogy melyik és miért), valamint az órajelet mennyin hagyjam, hogy ne is legyen lag és a készüléket se hajtsam ki?

Másrészről érdekelne ez az aktív üresjárat kicsit bővebben, mert konktétan fogalmam sincs mit takar.

Ja, am a Next féle cfw van a telefonon ha ez mondana valamit, de a lag a gyári rommal is ugyanígy fenn állt.

Új hozzászólás Aktív témák