- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Valaki kérdezte nem rég a VOIP-ot. Épp most beszéltem ismerőssel Skype-on, és csak fülessel működik. Ott van a beállítás, hogy kitegye a hangot a kihagosítóra, de sajnos nem teszi, a felső hangszóróból meg ugye semmit se hallani. Plusz ugye a mikrofon is csak akkor működik ha a számhoz teszem, így video/voice-chat füles nélkül kilőve. Ez azért kicsit gáz.
Lehet erre is rá kellesz majd hegeszteni valamelyik okosított példányt.(#7657) szaszii
Semennyire, már 2 ilyen óccsót is sikerült vennem Vaterás kereskedőtől, mindkettő 2 GB-os volt. Tőle viszont sikerült beszerezni egy valódi jól működő darabot. És azóta már az ára is lement. Talán 5e körül lehet.(#7661) xSide
Miért ne működne. A hangerő gombok is működnek sőt, az egész rendszer. Csak a touch hal be.
Egyébként nekem gyűlnek bizony a log-ok az SD-n, de majd a legközelebbi fagyásnál nem törlöm le őket, hanem belenézek valamelyikbe, hogy mit lehet kihámozni belőlük. Csak eddig nem tudtam hogy kerülnek oda. De így már akkor értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest