Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
kelzsoca #5504 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget.
Sajnos próbáltam már többféleképpen is másolni ezek a dolgok nekem is eszembe jutottak.
Próbáltam Mass Storage -ként meg MTP -ként is kezelni az SD -t. A Mass Storage emuláció viszont nem 100% -os amúgy. Rámásolom a cuccot stb.. de ez a telefonon nem jelenik meg azonnal csak ujraindítást követően. Sőt ha egy file -t rámásolok Mass Storage módban és aztán azt MTP módban is akkor 2x lesz rajta az adott file a telefonon ujraindítás után.Még azt nem próbáltam, hogy kiveszem az SD -t és közvetlenül arra másolok.
Másik SD -vel azért nem néztem, mert tegnap előtt cseréltem SD -t és előtte is próbáltam már a gyárit frissíteni de akkor sem működött... még amikor minden gyári állapotban volt.Nem tudom miért de nem akar menni az istenért sem, amiket te készítettél file -ok azok simán mennek a custom recoval... de a gyári az semelyik reco -val sem megy... gondolom custommal nem is kéne neki.
Még egy érdekesség...
Tegnap reggel is volt egy újraindulás azután úgy jött vissza a telefonom, hogy az általam beállított hátteret figyelmen kívül hagyta és a gyárit rakta be... egy Play -ről letöltött alkalmazás "Backgrouds" -al voltak a hátterek beállítva. Na ami érdekes, hogy mióta ez történt semmi restart nincs... azóta megy a telefonom tökéletesen, eddig legalábbis, de ennyi uptime még szerintem nem volt eddig szóval ez már jó jelnek minősül. Most nem bántom egy ideig és akkor hátha kiderűl, hogy ez az app okozta a hibát, csak nekem kicsit furcsa h egy alkalmazás ilyen hibát okozzon, hogy újraindul tőle a telefon mindenféle hibakezelés nélkül... ez lehetséges android -nál? A szoftverekhez annyira nem értek, de a hardverekhez annál inkább mivel elektronikával foglalkozok, és az ilyen hibajelzés nélküli újraindulások általában hardver CPU vagy memória hibára szoktak utalni... de leginkább CPU hibára, de ez esetben nem tudom mostmár, hogy mit gondoljak mivel nem ismerem annyira az android hibakezelési rendszerét... Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest