- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
Canonfan #324 üzenetére
Az angol tegrás grand x -el mégegy gond az 512 Mbyte RAM. Nekem az emiatt felejtős, de volt rá kilátás, hogy 1 Gbyte -al is megjelenik nálunk hamarosan (ez kelzsca tájékoztatása szerint tolódik..)
Az intel processzoros, az eddigi információim szerint szintén eléggé felejtős, bár az is 1 gigás RAM-al jön.
Szerintem a processzor miatt semmiképp nem szabadna 60 fölött adni, (bár ehhez hozzá kell tenni, még az is lehet a marketing megoldja, hogy egekig magasztalják az intel neve miatt ami beégett az emberek retinája mögé... annak ellellenére fölbeszélik, hogy a midfield erősen felejtős... )szóval én nagyon rámozdultam a zte-re mert a blade-es ismerőseim jókat mondtak, de kétszer csalódtam bennük.. egyszer mikor európába hozták 512 mb RAM-al.. másodszor mikor ide az intelest hozták... (harmadszor amikor még mindíg nincs a polcokon... negyedszer amikor a tegrást nem is hozzák az idén... jövőre pedig akkor sem vennek tegra 2 processzoros telefont ha féláron adnák...)
Szóval én most egy igen érdekes árban kicsit több, de még elérhető és szemrevaló koreaival szemezgetek (optimus L9)
Új hozzászólás Aktív témák
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest