- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krysz74
tag
Látom átment a topic fikázásba. Nem értem, ha valaki cseréltetni akarja a készüléket, mert nem felel meg az elvárásainak (lásd a hibákat, problémákat) tegye meg. Én is cseréltettem. 2 évig Blade-m volt imádtam GXI-t megvettem, mert reménykedtem, hogy lesz olyan jó, mint a Blade. Hát sajna hiba hiba hátán lehet, hogy nem hardveres, hanem softveres problémákról beszélünk de, semmi szupport nincs a háta mögött szó szerint, leszarják. Természetesen örülök neki, hogy van olyan telefon, ami hiba nélkül üzemel (vagy kisebb hibákkal) Lehet, hogy nekem vannak túl nagy elvárásaim egy „olcsó” készülékkel kapcsolatban. Furcsa hogy gari problémák vannak én az 1 évem lejárta után 2 nappal vittem vissza a készüléket és teljesen új garancia levelet, kaptam és sehol nincs feltüntetve, hogy csak xy-évem, hónapom van.
mate3553 még mindig szurkolok neked. Ahogy egy klasszikus filmben is van: "Örökké nem eshet”remélem érted
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest