- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
Statik01 #17793 üzenetére
Nem kellett volna kétszer egymás után beilleszteni ugyanazt, elég lett volna csak a kiegészítést. Nos, első, hogy a GPS-nek hidegindítással több, mint 2 perc kell, de ha haladsz is közbe, nekem majdnem 10 perc kellett, mire holdat talált. A korlátozott net nem jó semmire sem. Minimum 3G mellett egy percen belül belőtte, hol vagyok. De azt vedd figyelembe, ha nincs neted, és elmész arról a helyről, ahol utoljára kikapcsoltad a GPS vevőt, akkor újra elkezdi keresni, hol van, ami jó sokáig tart.
A másik, hogy iGO hivatalosan NINCS droidra, az más, hogy a virágboltból mit szerzel be, de szerintem ha nincs net előfizetésed egy okostelefon mellé, akkor miért van okostelefonod? Játék miatt? Arra vannak jobb alternatívák.
A Google Maps nagyon korrekt alkalmazás, magyarul navigál, mindig friss térképpel. Igen, kell neki minimális net, de ha nem kérsz műholdképet, akkor tényleg minimális.Mennyi ideig próbáltad net nélkül, hogy nem talált jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest