Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gonger

senior tag

válasz Mate #16670 üzenetére

Szia!
    Először is azért írok félkövérrel, mert így kiemelem a hosszú mondatok közül a kérdésem lényegét! Tiltja ezt itt valaki/valami a fórumon? Akit nem érdekel, vagy nem tud/akar válaszolni, az továbbmegy!
    Másodszor Javasoljatok lszi (lszi-re később kitérek) véleményem szerint nem sértő felszólítás, inkább határozott,de még udvarias kérés.
    Harmadszor a "Nekem" és további személyes névmások nagybetűvel írása egyre elterjedtebb udvarias levelezésben, vagy egymást nem ismerő emberek körében, például fórumozás közben. Gondolom az "Ön"-t sem írod kis ö-vel? (Igen! kellően egosita vagyok)
    Negyedszer a "lszi" a légy szíves / legyetek szívesek rövidített (szleng) változata. Most már ezt is tudod! (Munkám során napi 100-150 emailt váltok, rám ragadt ez a hasznos rövidítés; úgy gondoltam ebben a körben ezt használhatom, de igazad van, nem helyes. Sajnos a mai fiatalok az interneten nőnek fel és ezt látják, így most Én sem mutatok nekik jó példát. Bárcsak ez lenne a legrosszabb amit az internetről összeszednek)
    Ötödször Grand X In-hez keresek autós tartót! De ha Te is tudod (és Én is), hogy a Grand X és a Grand X In egyforma méretű, akkor ez nem értelmetlen kukacoskodás? - szerk. Most látom az eredeti hozzászólásban lemaradt a D(az csak elütés volt, kukacoskodóak véllek! De szépen fejeztem ki magam :-))
    Hatodszor az eredeti kérdésben írtam, hogy a 4.900 Ft-os Nokia tokot sokallom, akkor a normális ár ez alatt van. Ha tudsz javasolni ez alatt, akkor azt megköszönöm.
    Hetedszer, lásd hatodszor :-)

Ja! Te írhatsz félkövérrel? És mi az a "T"? Biztos, hogy mindenki tudja ezt értelmezni?

Új hozzászólás Aktív témák