Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz bajaki #15329 üzenetére

Szia!

Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.

A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.

Köszi a válaszodat, :) sajnos viszont úgy látom többeknél jobban merül B06 után, illetve nekem most B04-el is jobban merül az utóbbi időben, (valami megint eszi az aksimat :(( ) szerintem én egyelőre maradok a B04-nél...

Az ES Root Explorer problémára viszont van egy tippem. :) Nekem még a gyári B04-es rom van fent Nextgen-es módszerrel rootolva, és a napokban vettem észre hogy az új, 3-as ES File Explorernél nekem sem megy a Root explorer ("A teszt nem sikerült, az önt telefonján ez a beállítás nem működik.") viszont a régi ES-el biztos ment, mert a massstorage appot azzal másoltam be a helyére és adtam neki jogokat. Szóval lehet nem a B06 miatt nem megy hanem a 3-as ES nem szereti a telefonunkat ki tudja, :F csak sajnos letesztelni nem tudom B04-es romon úgyhogy csak tipp... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés