- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Ha van hozzá affinitásod, akkor meg lehet csinálni. Youtube-n van videó is róla.
Annyit hozzátennék, hogy az ilyen pár ezres utángyártott cuccoktól ne várj sokat. Az üveg gyakorlatilag egy tempered glass, amit ugye fólia helyett veszünk. A gyári minőségéhez a közelébe sem ér. Valamint nincs összeragasztva a kijelzővel, ha közében megnyomod, akkor érezni, ha pedig rossz helyen nyomod meg erősebben akkor el is reped.
Nekem a keret szarul volt kiöntve, ezért nem bírtam visszarakni a hátlapot. Szikével kellett kivágnom azt a kis részt, ami kitartotta.
Volt egy hosszabb írásom is, amikor cseréltem. Keresd meg ha van rá időd.Én azt mondom, hogy az ilyen 30-50 ezres telefonok esetében, ha eltörik akkor vagy használom úgy vagy másik telefont veszek. Max GPS-nek még jó utána is.
szerk: ja és a digitizer is szokott furcsa dolgokat művelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest