- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy megszűnt a rezgő üzemmód létezni?
Kolléganőm telefonjával ez történt. Hivatalos global rom van fent, semmi mókolás nem volt a telóval.
Amennyire mobilon keresztül meg tudtam vele nézetni, mindenhol be van kapcsolva a rezgő, még sem rezeg.
Előfordulhat, hogy kifingott a hardver? Ha igen, lehet ezt javítani? Előre is köszi a segítséget! -
paolinho
őstag
Van arra valami ötlet, hogy miként megoldható a Beállítás alól az egyik sim lekapcsolása? Külföldre megy a nejem, és a munka-kártyáját nem akarná használni.
Előre is köszi a segítséget! -
paolinho
őstag
válasz
grafnet #19966 üzenetére
Igazából a cimbim telójáról van szó, ahol nem igazán van igény a heti frissítésekre, ezért a Stabil. A Global - t csak azért gondoltam, mert ahhoz nem kell TWRP, csak egyszerűen frissül, ha érkezik hozzá valami. De azt nem szeretném, ha a Bootloader visszazárna, akkor megy fel az EU Stabil TWRP-ből tisztán. (Sajna MiFlash-t még sosem használtam, így nem ismerem a vele való metódust.)
-
paolinho
őstag
Ha MIUIHU-ról szeretnék váltani Global Stabil-ra, az mehet simán Updater-rel, vagy TWRP-ből "tiszta telepítéssel" célszerű ezt elvégezni? Illetve még azt kérdezném, hogy ha vagy így, vagy úgy megvan a telepítés, a custom recovery-t vissza lehet állítani stock recovery-re ADB alól? Található ehhez gyári recovery? Előre is köszi.
-
paolinho
őstag
Biztos, hogy ez a telefonja van, én rendeltem neki az Eustock - tól, és én tettem rá a MIUI.HU romot neki.
Az a gáz, hogy amikor odaadtam neki, akkor egy perc alatt beállítottuk az ujjlenyomatát, aztán vitte is. Közben leejtette, és most cserélték ki a kijelzőjét, de jelenleg nem működik az ujjlenyomat olvasója. Ezt szeretném a távolból behangolni neki. Nem nagyon tudna ő ide csatlakozni, egy kissé "béna" ezekhez. -
paolinho
őstag
Sziasztok! Segítsetek már nekem! Egy haveromnak kellene távolból elmagyaráznom, hogy MIUI.HU rom alatt hol lehet beállítani az ujjlenyomatot a Beállitások alatt? Tudnátok tippet adni?
Előre is köszi! -
paolinho
őstag
Egy cimbim a tanácsomra rendelt egy 4X-et az Eustock - tól. Szegény annyira ügyetlenül nyúlt hozzá, hogy már az érkezést követő másnap pofára ejtette, ergo elrepedt az üveg. Nézelődve a csere lehetőségei között, azt látni, hogy van opció csak az érintő felület cseréjére is, azaz nem kell digitizerrel együtt venni.
Szerintetek ez járható út? Van esetleg valakinek gyakorlati tapasztalata a touch screen cseréje kapcsán? Én anno az asszony Jiayu G2-jén, illetve a saját LeEco Le Pro 3-asomon cseréltem már kijelzőt, de ezeken egyben volt üveg és az LCD (bár így utólag a Jiayu esetében ebben nem vagyok már biztos). Viszont YouTube - ot nézve ennél a típusnál elég cifra szétválasztani a két rész az érintőn.
Szóval a kérdésem az, hogy üveget csak, vagy egyben kijelzőt érdemes cseréni, illetve van-e tutira ajánlott bolt erre, esetleg van-e tipp a hiba elhárítására?
Előre is köszi! -
paolinho
őstag
A MIUIHU rom úgy tud frissülni OTA-n, hogy TWRP recovery van rajta?
(#5839) lócitrom Pedig én az Updater-rel váltottam a Global Stable 8.2.10.0-ról először a 7.6.8-as Global dev-re, ami egyből le is frissítette utána magát 7.9.15-re.
-
paolinho
őstag
válasz
trebrona #5715 üzenetére
A Miuihu nekem viszont tetszene, és én szívesen ki is próbálnám. A teló nyitott, tehát a TWRP telepítésnek sincs akadálya, viszont egy dolog, ami sajna nem világos számomra. Ha vissza szeretnék mégis térni a Glob.Dev-re, az miként valósítható meg? Ebben tudnátok segíteni?
-
paolinho
őstag
Bocsi, ez engem is érdekelne.
A MIUIHU-s rom OTA-n is frissül? Mert mintha az összefoglalóban TWRP lenne a rom mögé írva, vagy az csak a telepítésre vonatkozik? De akkor a Tiszta telepítés nem játszik? Illetve a Global dev-hez képest ez mennyivel tud többet, vagy miben másabb?
Ha esetleg próba gyanánt feltenném, és nem annyira tetszene, mint a Global dev., akkor az eredetit visszatenni ugyancsak a Tiszta telepítés metódusával lehet? -
paolinho
őstag
Tudnátok abban segíteni, hogy stock recovery-t honnan tudnék fellelni a telóhoz, esetleg hogy lehetne a gyárit kimenteni? Előre is köszi!
-
paolinho
őstag
válasz
lócitrom #5482 üzenetére
(#5460) Nimda tanácsát megfogadva álltam át a 7.6.8-as dev-re, amit utána frissítettem. Mondjuk az átállás teljesen gyalult mindent, de sebaj.
(#5501) HTCX715: Én a LeEco Le Pro 3-as telómmal jártam hasinlóan, és én INNEN szereztem be 30 USD körüli áron gyári touch screen. Kicseréltem, és azóta is hibátlanul teszi a dilgát a teló.
Nézz körül náluk, hátha tudnak segíteni. -
paolinho
őstag
"Global romverziók váltása oda-vissza (stable-developer):
Beépített updater (frissítés) alkalmazással lehetséges, kivéve, ha downgrade-elni szeretnénk. Minden adat elvész, előtte mentés ajánlott. Recovery romok letöltő linkjei lentebb."Eszerint szeretném a Global Stabil 8.2.10.0 romot a Global dev. 7.9.15-re cserélni a telón, de hibaüzenettel sikertelenséget ír a rendszer. Mi lehet a baj? A hivatalos helyről töltöttem le a legfrissebb dev. rom-ot.
-
paolinho
őstag
Én tegnap rendeltem a Spemall-tól Hungary Warehause opcióból arany színben tibcsi0407 - féle kuponkóddal 162 USD-ért 2 év garival. Előreláthatólag 2-3 munkanapon belül megérkezik.
(#4823) csodavas: most nincs az Eustock - nál, és a közeljövőben is csak fekete színben lesz majd egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged