Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csabi98
üzenetére
szakadozást ez nekem megoldotta: [link]
újraindítás után ismételni kell
@Anyway: én is az alzától vettem, amíg megy a cég, teljesen ok, adnak 2 év garit addig szerintem a cég is állni fog, nem úgy néznek ki mint akik fel akarnak számolódni. addig meg remélhetőleg a telefonok is kihúzzák.
-
-
-
ZeCse
csendes tag
válasz
csabi98
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nálam a Sygic jól működött a 4X-en, bár inkább Waze-t használom.
Korábbi telefonomon futott CPU load monitor app, és valóban a Waze folyamatosan kb. 40-45%-os terhelést okozott, míg a Sygic, iGo, Google Maps csak 17-20%-ot. Emiatt Waze esetében jobban is melegedett a készülék (másnak is feltűnt pl .Samsung S7-nél is), és jóval gyorsabban is merült.
-
wanted5
őstag
válasz
csabi98
üzenetére
Én pár napja próbáltam egy 100 km.-es úton. Odafelé waze, visszafelé igo (szülinapi verzió), ztóbbinál se wifi se mobilnet nem volt bekapcsolva, mindkettő tökéletesen működött. Viszont a waze sokkal jobban szívja az akkut, így ha nem kellenek a forgalmi adatok akkor a másik jobb
ReFleXx
Én is arra jutottam hogy nem szeretek kínlódni a romokkal. Ezért végül visszacsináltam mindent olyanra ahogy a dobozból kivettem, az akkuidőt meg leszarom, töltöm amikor kell.
-
válasz
csabi98
üzenetére
Pozíció fogás: valóban sokkal gyorsabb, ha a Wi-Fi is be van kapcsolva... Ha nincsen útinfó, akkor felesleges a mobilnet.
Útvonal tervezők: Te tudod, hogy neked melyik tetszik... Telepítsd fel azokat, amik szoba jöhetnek: állj egy helyben, s nézd meg melyik pozíciónál pontosabban. -
-
mrider
csendes tag
-
hentes555
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi