Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
eustock, 41.900 Ft a készülék és 990 Ft a szállítás. Jelenleg csak a fekete kapható, de januárban várható arany/fehér is.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
aelod
veterán
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
vince
őstag
Bootloadert ki kell nyitni, twrp fel és utána bármilyen romot tehetsz a telefonra, eu vagy hu a két leginkább ajánlott.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
grafnet
veterán
Mi sem értjük! Meg még pár "százan"...
Valamit kavart a Xiaomi, amitől kifeküdt egy csomó készülék. Egyelőre csak találgatások vannak, hogy mi okozza a problémát. Neked volt valamilyen védelem a készüléken aktiválva (minta, jelszó, ujjlenyomat)?
Nem újratelepítés! "Csak" Factory Reset: gyári állapotba állítás: töröl minden user adatot, minden képet, beállítást. Ezután kell az app-okat újratelepíteni - ez igaz.
Azt teszel fel, amit akarsz.
De, ha most stabilon vagy, akkor maradj is azon. A hetivel ez akár hetente elő fordulhat... (nem szokott, de lehet).
Ha másik készítő ROM-ját akarod feltenni, akkor pedig az ÖF alapján meg tudod tenni vagy fentebb írta vince kolléga.Javasolt - ezek után meg erősen javallott -, a Multi/EU ROM használata!
#19342: Hát, ha már így kérdezed, akkor előbb olvass (sokat) utána! Maradj egyelőre a Global Stable rendszeren - bízva abban, hogy soha többet nem lesz ilyen!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
vince
őstag
Bootloader: a boot loader (magyarul rendszerbetöltő program) egy program, amely az operációs rendszer betöltésének folyamatát indítja el. A mi telefonunk összesen 3 módban képes bootolni, azaz betölteni: az első maga a rendszer, a [...] másik kettő betöltési mód a recovery és a fastboot mód (fastbod mode = fastboot mód).
Miért jó a bootloader feloldása? A zárt Bootloader lényege, hogy csak gyári programokat tudunk telepiteni a telefonra, de még azt sem miden esetben sajnos. Például: gyári OTA frissitést fel tudjuk telepiteni, a gyári, recoveryben flashelhető teljes rom zip-et is fel tudjuk telepiteni, de például fastbooton keresztül a teljes gyári fastboot zip-et már nem tudjuk, hiába eredeti programról van szó, nyitott bootloader szükséges a telepítéséhez. Tehát zárt bootloaderrel csak gyári dolgokat tudunk telepiteni, de még azt sem minden esetben. Custom rom/recovery/kernel vagy bármi más telepitése (pl root) nem fog menni zárt bootloaderrel.
Ja, ha ki szeretnéd nyitni, már most kapcsold hozzá a fejlesztői beállításokban a MI fiókodat a telefonhoz, mert csak az ezt követő 72 óra lejárta után tudod kinyitni.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Fórumos nicknév kell neki, ne legyen benne szóköz, ékezet és előbb-utóbb elfogadja.
-
vince
őstag
Ott én sem fórumozok, de a MI fiókkal megtehetném a http://en.miui.com/forum.php címen vagy a miui fórum alkalmazásban. Kell egy nicknév, továbbenged, ennyi
-
vince
őstag
-
vince
őstag
Meglepő módon azt, amit ír: Add your accunt and device in Miuis settings- developer options-mi unlock status.
A beállítások között engedélyezned kell a fejlesztői menüt (a telefonról menüpontban a miui verzióra addig böködj, míg ki nem írja, hogy már fejlesztő vagy), majd a Rendszer és készülék szekcióban válaszd a További beállítások opciót, itt alulról a harmadik lesz a fejlesztői beállítások, erre bökj rá, majd keresd meg a Mi Unlock állapota (vagy valami hasonló) pontot, itt görgess le és bökj a fiók hozzákapcsolása vagy valami hasonló pontra.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
-
vince
őstag
Ugyanott van az is, a pin módosítás felett a SIM kártya lezárása kapcsoló.
(#20552) orso0355
No de ugyanez a kérdés felmerülhet ám a #20549 kapcsán is[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Hát ez ismét nem lyött be...
Ismerek ojant aki mutatóúllyal is be tud inteniAmúgy meg kár ezen megsértődni, és akár burkoltan is, de ilyen képet linkelni.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
DAni198
csendes tag
Nagyon vigyázz mit rendelsz, ez mindegyik beszerzési forrásra igaz, a kijelzővel és a kerettel általában nincs gond, a touch screen a fő probléma. Nem gondolnád de ez a rész szokott rossz minőségű lenni, rosszabb esetben max 2, jobb esetben akár 5 ujjat is képesek érzékelni. Az utóbbi nem lenne gond ha pontosan érzékelne, de nem fog mert a használt érzékelőt nem ekkora kijelzőre tervezték. A hirdetés ben keress eredeti chipre és 10 pontos érzékelésre utalást. Olvasd el az összes értékelést, valaki mindig leírja mi a valóság. Ezeket azért irom le mert mindenki ajánlgatja a 15 dolláros hirdetéseket de azok valószínűleg nem lesznek túl jók. Akárki!! cseréli ki, átvételkor nagyon ellenőrizd az érintőt. Én sok szívás után megvettem a két legdrágábbat az AliExpressen (25-30$), már megjöttek de csak a jövő héten tudom kipróbálni őket.
NEC MultiSpeed HD laptop, V30-as proci (turbo286 klón), 640k(-nak elég nek kell lennie), 20MB vinyó, CGA video, 640x200 LCD :)
-
Sokka
aktív tag
Nekem most pont ez a probléma, emiatt vettem új telefont. Rendeltem a csíkszeműektől USB panelt, majd ha megjön és kicserélem, akkor tudok nyilatkozni.
Egyébként itt a fórumon írták nekem is, hogy amikor kihangosítod, akkor egy másik mikrofont használ. Ezt még esetleg kipróbálhatnád, mert nekem úgy sem működik.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest