- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
paolinho #19965 üzenetére
Nem tudod updater-rel feltenni.
Ha rendszert váltasz "kötelező" a tiszta telepítés!
Legyen az MIUI 8/9 vagy EU/HU/Global/CN, sőt még a Dev/Stable is ilyennek számít!Tudod TWRP-ből is telepíteni, de linket ne kérj most tőlem.
Ha Global-t teszel fel, az lehet a MiFlash-vel a legegyszerűbb, mert az visszacsinálja teljesen gyárira.Arra azért figyelj, hogy a Global vissza fogja zárni a BL-t! Kezdhetsz mindent elölről...
Miért nem teszed fel az EU stabilt?
-
lócitrom
őstag
válasz
paolinho #5844 üzenetére
mondasz valamit. hirtelen nem néztem a verziószám végét. de ja, ennek mennie kellene. bár arról nem írt, hogy konkrétan most mi is van rajta. talán nem gyári vagy lehet van még valami követelmény a developer kiadásra váltás előtt. fórumregisztráció vagy valami hasonló apróság talán.
(#5841) Kicsit Bob
közben megpróbáltam egy utolsó opciót. kikapcsoltam, kivettem a második kártyát, bekapcsoltam. utána ismét kikapcsoltam és betettem a második kártyát. így már jó. viszont ez marhára nem poén. így most ezt megoldható. de korábban ez sem segített és eléggé gyér a helyzet, ha ez a bug még jelen van bármilyen szinten. a mobilnetes dolog egyébként normális.
(#5864) starr
az valóban érdekes és szokatlan, hogy elállítja. OTA frissítéssel ilyet nem kellene csinálnia. átnéztem frissítés után mindent kb. és szintén belebotlottam ebbe én is.
-
lócitrom
őstag
-
Szegedin
tag
válasz
paolinho #4872 üzenetére
En egy sokkal olcsobbat vettem olcsobbat vettem, a leiras alapja hasonlo parameterekkel, es eddig meg vagyok elegedve vele.
Kivancsi vagyok, hogy mi lehet a kulonbseg. -
bb71
őstag
válasz
paolinho #4827 üzenetére
Meg sem néztem hova mentette, mert az új telóba betéve a simet és sd kártyát, amikor azon aktiváltam a Vibert, utána rögtön felugrott (be volt kapcsolva a wifi) egy ablak, hogy talált mentést és telepítse-e.
Megvan: [link]
Utolsó panaszáradat: az imént feleségem 3 mondatot szeretett volna elmondani nekem, ezt 4 azaz négy hívásból tudta megtenni, mivel 3x 2-5 mp-en belül megszakadt a vonal.
A határán vagyok, hogy visszaküldjem a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest