- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
yatta
csendes tag
Köszönöm szépen a segítő hozzászólásokat, nagyon kedvesek vagytok, de ez a telefon mára már csak rossz emlék. Ugyanis elindítottam az elállási folyamatot, hétfőn viszik vissza.
Hasonló paraméterekkel rendelkező (nem Xiaomi) telefont szeretnék, mit ajánlotok?
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az eustock-tól egy Redmi 4x-et. Megkaptam, minden jól működött rajta csak telefonálásnál elment a térerő és megszakadt. Kicseréltem a sim kártyát, nincs változás. Eustock, szervíz, 2 hét várakozás, visszakaptam. Antennát cseréltek rajta, egy nap használat után ugyanazt a hibát produkálta. Közben rendeltem még egyet. Egyszerre érkezett meg a kicserélt és az új. Mind a kettőnél ugyanaz a probléma jelentkezett.
Tehát 3 Redmi 4x ment át a kezünkön és egyikkel se tudtunk telefonálni.
Időközben kifutott termék lett, úgyhogy várjuk hogy visszavegyék és utalják a zsetont.Másnak nem volt ilyen problémája?
Mit vegyünk helyette ami hasonló paraméterekkel rendelkezik (és jól működik)?
-
yatta
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerű mezei felhasználó vagyok.
Segítséget kérnék: Xiaomi Redmi 4X 3/32-t, vagy Vernee M5 4/32?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- TP-LINK routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest