Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orso0355
üzenetére
Igen mert kommunikációra ,whatsapp,viber ,fb Messengert hasznalok, neha telefonalni is szoktam de a korlatlan mobilnet miatt inkabb voip . Levelezésre a google email kliense ,melle telepítve a google exchange apk hogy rendesen mukodjon az ms fiokommal a szinkronizalas (push) . Telefonon bő 1.5 vagyok droidon, elotte wp8.x,w10m,symbian belle fp2 a nokia 7650 megjelenesetol kezdve lenyegeben csak nokia volt symbivel . A droid Xiaomival jott ,eloszor redmi 3 ,redmi 4x,mi4c ,most mi mix 2. Lehet hogy nem duolingo amit kitakaritottam hanem valami hasonlo nevo google retek
Meg is van az app neve google duo
en voltam kisse szenilis ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg is van az app neve google duo
en voltam kisse szenilis ...