Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madortiket
újonc
válasz
this is life
üzenetére
Elvileg jót raktam fel, global 8.5.2-esem volt, és a 6-osra való ment fel.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés....Ha 6-os ra való twrp-m van, és a végén úgy jön ki a lépés hogy 7-es droidot teszek fel, abból lehet zűröm?És mégegyszer köszi mindenkinek a gyors segítségnyújtást, szuperek vagytok!

-
Madortiket
újonc
Nagyon szépen köszönöm, ez bejött!

Csak a bekapcs, bekapcs + hangerő plusz (eddig innen jutottam el twrp-be), és bekapcs+hangerő mínusz gombokkal próbálkoztam, a hárommal egyszerre nem. Most twrp-ben vagyok megint, innentől tán boldogulni fogok, remélem.
Kuter, neked is köszi a gyors reagálást, amit mondassz (disable verify), azt megcsináltam már az elején, valami más lehetett a prücök, de van fent 3 rom is, az egyik csak jó lesz

-
Madortiket
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, valamit nagyon elrontottam...
Nem vagyok egy androidguru, de gondoltam belevágok egy saját rom telepítésbe. Általában leírások, videók alapján minden szokott menni minden.
Bootloader nyitás - OK volt
TWRP telepítés - Ok volt
Biztonsági másolatot TWRP-ben készítettem.
Törlés - Rendben ment (storage-et nem töröltem, ahogy mondották a okosok)A rom telepítés viszont nem úgy ment, ahogy a videókban láttam (simán telefonról twrp-ből csináltam). Egy pillanat alatt lefutott az egész, a csík felment 100%-ra és valami fail üzenetet mutatott. Mivel semmilyen funkciógombot nem lehetett nyomni, gondoltam kikapcsolom, recovery-ben újraindítom, és újrapróbálkozok (valszeg itt csesztem el). Azóta se a kikapcsolás nem megy, se a fastboot, se a recovery újraindítás. Bármelyik variáció hosszan nyomásánál simán újraindul és ott díszeleg a MI felirat, de nem megy tovább semerre (gondolom teljes lemerülésig így is marad). USB-s rádugásnál a PC sem reagál semmit.
Hálás lennék, ha valaki leírná, mit kellene megcselekednem, hogy jól jöjjek ki ebből, és még hálásabb ha valaki nagyon hozzáértő egyén, aki Nyíregyháza környékén tartózkodik, kisegítene.
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi