- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Madortiket #12146 üzenetére
Vagy nem bootol be a Mi logonal megall a rendszer vagy bootloop a hozadeka a nem megfelelo twrp-nek . Elvileg van univerzalis twrp is ami jo 6.x es 7.x ala is .
-
válasz
Madortiket #12137 üzenetére
Megfelelo twrp lett telepitve ,mert nem mindegy hogy droid 6 ,vagy 7 ala keszultet tettel e fel ? Ha mas nem rakd fastboot modba es a mitool-al rakd fel a megfelelo twrp-t innen utana wipe ,majd reboot recovery es mehet a recovery rom ra a twrp ujraindulasa utan ,vegul megint a wipe es reboot . Amugy egy global stabil fatboot rom se ordogtol valo ..
-
qge
aktív tag
válasz
Madortiket #12141 üzenetére
Én a helyedben újra letölteném a ROM zip fájlját, hátha ott ment félre valami. Nekem is volt ilyen...lefőttem.
Állisd helyre az eredeti rendszeredet, hogy tudj fájlokat felmásolni, vagy ha van sd kártyád, arra is felteheted.
-
Kuter
senior tag
válasz
Hangerőfel+power fastboot módba rakja a telefont.
Újra telepíted a TWRP.
Ha ez megvan akkor a twrp -haladó beállításnál kiválasztod a Tolls menűt,itt pedig rányomsz a "Disable Verify-re".
És újra indítod a telot, elméletileg a rendszer már fent van ,tehát el kell hogy induljon. -
qge
aktív tag
válasz
Jól értem, hogy nem indult TWRP úgy sem, hogy nyomva tartod a hangerő- és hangerő+ gombokat és úgy nyomod a bekapcsoló gombot rezzenésig? Bátran tarsd nyomva a 3 gombot....akár 20-30mp is lehet.
Rezzenés után elngedheted a power gombot, majd a másik 2-t is. Nekem ez a kombináció eddig mindig adta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest