Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Milyen tragédia, kudarc történt az életedben, hogy ennyire megkeseredett vagy?
Talán azt kellett volna kérdezni, hogy melyik tok jó. Nekem még nincs is update 8.5.4-re.
Én szeretek tükröt tartani, ha te logisztikust játszol, akkor én is elküldelek valahova: lehet menni a Honor 8 topikba, és vissza sem kell nézni. -
dokee78
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Köszönöm a segítségét.
105 hozzászólás után sem tudtok válaszolni a segítségre szoruló tagoknak.
Le a kalappal.Legutóbb sem jött segítség,max a Google keresős.
Mert persze a milyen tokot vegyek kérdésre nem talál a goggle semmit ugye?Szerintem semmi rosszat nem tettem itt.
Normálisan kérdeztem.
Úgy látszik ilyen "segítőkész" ez a topik.
Maximális tiszteletem előttetek.Nem nekem kellett volna a segítség,egy ismerősömnek.
Mint legutóbb is írtam,lehet menni a Honor 8 topikba tanulni,hogyan segítsűnk az információ hiányban szenvedő tagoknak kedves Xiaomi tulajok.
Mert ott még a 100. "melyik a jó tok" kérdésre is válaszolnak a segítőkész tulajdonosok.
Nem is várok erre reakciót.
Csináljátok,mint a többi hozzászólásommal itt!
Szomorú,hogy ilyen emberek is vannak itt. -
válasz
dokee78
üzenetére
Szerinted tartott 20 másodpercig beírni a Google-ba azt a 3 szót? Az első videós találat pont a kérdésedre adta meg a választ (Android 6 - MIUI 8) a második pedig a MIUI 9-es Android 7-es megoldás volt. Az egész nem tartott 3 percig, hogy a két videót bepörgessem a lényegi részhez és megtudjam a megoldást. Nem 42 percig, 3-ig!
-
válasz
dokee78
üzenetére
Én láttam a kérdésed, de direkt nem válaszoltam, mert ma szemétláda leszek napot tartok.

Viccet félretéve.
Rühellem, mikor valaki azon problémázik, hogy nem kap választ a kérdésére/kérdéseire.
Egyrészt nem kötelező válaszolni a kérdésre, másrészt előfordulhat az is, hogy az online lévők közül senki nem tudja a választ.
Pláne nem annyi időn belül, amennyit képtelen voltál kivárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest