Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C0d3r
addikt
Nos, megérkezett a kijelző, sikerült is kicserélni, egyetlen de nagy problémám van. Mivel a színhőmérséklettel nem teljesen voltam elégedett, próbaképpen a szokásosról átállítottam hidegfehérre (bárcsak ne tettem volna!), ennek hatására kikapcsolt a kijelző. Újraindítás volt, amíg bootol van is kép, amint bejönne a kezdőképernyő, ismét feketeség. Egyébként működik, mert az indításkori hangot lejátssza, meg ha töltőre dugom azt is jelzi, de egyszerűen nincs kép.
Van valakinek ötlete mi módon lehetne adatvesztés nélkül visszaállítani a színhőmérsékletet?
Elég macerásnak érzem azt, hogy visszarakom a régi kijelzőt annak erejéig amíg átállítom. Bár, ha nincs más megoldás...Tanulság: Utángyártott kijelzőnél örülj annak ami van, ha működik ne babráld a kijelzővel kapcsolatos beállításokat!
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Megoldva, egyúttal kérem így elsején a hónap kókánya díjat.
Szétszedtem a telót, panelről leszedtem a kijelző két csatlakozóját, ráraktam a régit és tádá! Lőn világosság, gyorsba visszaállítottam természetes színre (előző hsz-ban tévesen szokásosnak írtam). Újra összerakva hibátlanul üzemel, a megjelenítés menüpontot pedig nagy ívben kerülni fogom. -
siddis
őstag
Találtam egy augusztusi RR változatot 4.9.232 Solaris kernellel, tesztelem, eddig jónak tűnik. Persze már frissíteni nem nagyon fogják.
-- Aux armes, citoyens --
-
szimi57
őstag
Biztos, ami biztos betáraztam. 2 db. 4x-em van. A másodikat nemrég vásároltam használtam, miután 2 db. Redmi 6-ot sikerült kinyírnom romolással. Bemértem mindkettőt, hogy mennyi töltést vesz fel. Az első 4300 mAh-t, a második 1900 mAh-t. A gyakorlatban is jelentkezik ez a különbség. Csak az egyikben van SIM, a másikkal a PC-t helyettesítem úgy ahogy. Ezt az akksit rendeltem.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kano
nagyúr
válasz szimi57 #29905 üzenetére
És jobb értékre számítasz egy utángyártott akkutól?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz szimi57 #29909 üzenetére
Itthon van 4900-ért eredeti. Én azon nagyon gondolkodom. Nálunk is 2db 4x van, de lehet, hogy mire akkut kellene cserélni, már nem is érdemes megtartani a telefont.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bambuszpro
tag
válasz szimi57 #29905 üzenetére
Nálam amilyen tempóban használódik egy elavult kavics lesz mire megdöglik. Nem rég kapott új akkut azzal még újabb 3 évet nyert nálam , feltéve ha össze nem töröm véletlen. Ezzel ez lenne a leghosszabb ideig használt telefonom.
(#29891) kano Úgy tűnik működik amit írtál. Tiszta telepítést csináltam Bliss 12.10-el és a BitGapps csomaggal. Merülés úgy tűnik rendben van de szerintem de egy kicsit még javulni fog. Esetleg arra van valami tipped ,hogy miért nem hajlandó a mobilnetet használni? Telenoros eddig defaultba ment korábban csak a Diginek kellett APN-t beállítani. De most egyik sem megy. Ha más nem akkor megy vissza a 12.9.
[ Szerkesztve ]
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
Bambuszpro
tag
válasz Bambuszpro #29911 üzenetére
Megoldódott. Annyi ,hogy egy gyors sim ki-be és akkor megkérdezi melyiket akarom használni. A két kártya közötti váltás is rendesen megy mostantól (persze a DIGI-re APN-t be kellet állítani)
-
beef
őstag
Valaki tud elérhető Solaris Kernel linket?
Mert ezért nem telepíteném a telegramot, hogy letölthessem... sajnos a sourceforge-n csak a ROM-ok vannak fent.
https://t.me/s/Bikram_Project -
chucky80
csendes tag
Másnál is tele lett raklámmal a beépített zenelejátszó??? Azért ez gáz.:(
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Olyan problémám van már megint ,hogy néha a telefon úgy dönt ,hogy egy ujjnyi vasta sávban jobboldalt vagy nem érzékel vagy nyomkodja magát a képen látható módon. Erre van valami tipp mert elég idegesítő így használni ezt a telefont. Tiszta telepítés volt, mindent IS legyalultam elötte. Utólagos dalvic és cache törlésnél eltaknyol mert nem tudja csatolni a /data particiót.
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Lehet a 4X lassan beadja a kulcsot. Nem mindig veszi a töltést. Több töltővel és kábellel is volt próbálva. Előfordulhat töltésvezérlő hiba? Talákozott már valaki ilyennel?
Mondjuk mégis csak 3 éves telefon. -
siddis
őstag
Resurrection Remix 8.5.7 Unofficial Treble Android 10, 4.9.232 Venom Kernel-lel érdekel valakit.? Csak a töltést jelző LED nem működik állítólag..
-
kano
nagyúr
válasz Bambuszpro #29919 üzenetére
Melyik rom?
-
Bambuszpro
tag
Előtte bliss 12.10 most baikal legfrissebb. Gyanus volt a bliss mert teljesen random merult illetve rendesen melegedett. Emiatt vissza mentem a bevált baikalra. Itt csak érdemben ez a probléma maradt.
Ideiglenesen azt csinaltam ,hogy ezzel blokkoltam azt a csíkot. Nem tökéletes megoldás de legalább nem nyomkod el mindent amikor meghülyül
-
kano
nagyúr
válasz Bambuszpro #29923 üzenetére
Lehet, h hw hiba lesz mégis? Próbálnék egy gyári MIUI-t visszarakni.
-
-
kano
nagyúr
válasz Bambuszpro #29925 üzenetére
Format data is volt? Ugye van mentésed a partíciókról (EFS)?
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Resurrection Remix 8.5.8 2020-08.15 Official
4.9.232 Venom kernel és megoldották a LED-problémát - kvázi hibamentes..
-
Bambuszpro
tag
Igen a a format data is megvolt. EFS-ről külön mentésem nincs maximum valami régi mentésből tudom elő halászni. De tudtommal ha azt is formázom akkor nem nagyon kéne működnie a telefonnak. Nem volt ilyen bajom kb 1 hónappal ezelőttig ezen kívül meg minden más rendben van a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
-
Lordus
senior tag
válasz snyper990 #29929 üzenetére
Telda
és nagyon óvatosan tedd, mert ha beletörik, vagy letöri az usb-t, akkor gáz van...
én javaslom, hogy picit piszkáld meg, lazítsd fel, és kompresszorral próbáld kifújni.
kikaparni nehéz, mert kifelé nehéz húzni a beragadt szöszragacsot, de ha fellazítod picit, akkor a nagynyomású levegő könnyen kihozza!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
szimi57
őstag
Megérkezett az akku. Aug. 3-án indították.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kano
nagyúr
válasz szimi57 #29932 üzenetére
KiKiss? 
Közben én is vettem egyet Alzától (amíg van), hátha kell majd.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz szimi57 #29932 üzenetére
Látom adtak hozzá gitárpengetőket is
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
kano
nagyúr
válasz szimi57 #29934 üzenetére
Nem, az Alzánál elvileg eredeti.
-
szimi57
őstag
válasz LyonnaisFan1 #29935 üzenetére
Jöhetett volna a gitár is
-
szimi57
őstag
válasz LyonnaisFan1 #29939 üzenetére
Oviban legnagyobb álmom volt, hogy rocksztár leszek, ha nagy leszek.
-
orso0355
őstag
30 éve aktív zenész vagyok,.
Arra gondoltam, hogy sajnos a mai magyar könnyűzene valóban piszok igénytelen, rossz szövegek, vacak ének, stb.
De sajnos ebből él, aki ebből él, és az én szubjektív ízlésem nem jogosult meghatározni, hogy minek van létjogosultsága. Így a zenész szakmát becsülöm, és egyenrangúként kell kezelni a mulatószenészt a rockerrel, mert mosr mind ugyanabban a szarban van.
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
"Senkiháziak kezében van a popszakma"
-
beef
őstag
Valaki tapasztalta már custom rom-nál, hogy a magok nem kapcsolnak offline-ba?
Tehát a nagyok 960MHz, kicsik 768MHz minimumon mennek. A Smartpack CPU grafikonján régebben látható volt, hogy a nem használt mag offline-ba kapcsolt.
A fogyasztáson is látszik, hogy folyamatos merülés van éjszaka is, gyakorlatilag alig van különbség használat és éjszaka között.
12 óra alatt 20%, 13 perc képernyőhasználattal (kb. 10% volt korábban).Próbáltam más CPU governor-t beállítani, battery / performance optimzed beállítást, semmi különbség.
Töröltem már mindent és tiszta telepítést is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest