Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
LineageOS 18.1 Redmi 3S / 3X / 4X (aka Landtoni) 2021-11-11
Changelog:
- ART/Surfaceflinger tunes
- Misc improvements and fixes
- Speed up animations
- Updated Audio/Media/WIFI configs
- Unlimited Backup in Google Photos (Untested)
- Updated build fingerprint to raven SD1A.210817.036
- Kernel changes: 64-bit IOMMU/BBR/BFQ/vDSO32/MiscSzedjétek amíg le nem jár a wetransfer-link
-- Aux armes, citoyens --
-
otapi
tag
válasz siddis #30851 üzenetére
Köszi - eddig kihúztam gyári rom-mal, de elég pocsék az üzemidő, meg időnként leáll működni a home gomb... Lassan rászánom magam az újrahúzásra.
Ha jól látom, a LineageOS támogatja az aptx HD-os bluetooth codec-et, ugye? Gyakorlatban is működik a Redmi 4X-szel, mi a tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Sajna nincsen semmilyen bluecucc-os eszközöm, nem tudok mit mondani.. De a fejlesztői beállításai között van Qualcomm aptX HD kodek, meg még vagy négy-öt másik..
Üzemidőben sem vagyok szerintem "tényező", mert csak telefonálok (dual SIM), zene meg pasziánsz, de így is megvan három-négy nap..-- Aux armes, citoyens --
-
bb71
őstag
Megint hülye voltam:
- CrDroid 7.11 (Android 11) volt fent
- OrangeFox recovery
- csináltam egy backupot: system, data, boot
- Telepítettem egy Voltage OS-t (Android 12)
- majd vissza akartam menni a mentésre
- restore a mentett Crdroidot
- reboot
- folyamatosan újraindul
- sebaj (Tóbiás) - újra restore + Gapss install
- reboot system
- örökélet újraindulás
- sebaj (T) - újabb CrDroid ajánlott Orangfox-ot telepítettem
- restore a mentés - NEM sikerült, hobára futott kb. a system restore 1x%-kánál, valami error 255-telMit rontottam el? Hogy kellett volna a restore-t? Vagy ez az Orangefox képtelen?
-
beef
őstag
https://wiki.orangefox.tech/en/guides/backups
If you have a modern ROM (ie, if the underlying Android version is higher than Oreo) then do NOT backup System or Vendor, or else you will have problems when restoring. You must only backup System_Image or Vendor_Image.
Mod:
Meg ugyanezen a linken a Persistre is válasz.[ Szerkesztve ]
-
-
bb71
őstag
válasz szimi57 #30858 üzenetére
beef - KÖSZI! Nagyon jó leírás.
szimi57 - itt olvasható:
You should also have at least one good backup of Persist_Image. Note that you should not restore a backup of the persist image, unless it proves absolutely necessary (and it would be highly exceptional for this to be the case). This backup is only an insurance policy for the extremely rare situations when disaster has already struck, and all well-informed advice is to the effect that only restoring "persist" can fix the problem.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Udv!
Ma kicsereltem parom telojaban a kijelzot es az akksit, viszont osszerakas utan nincs meg az a szoros kapcsolat a keret es a hatlap kozott. Mind a ket hosszanti oldalanal erosebb nyomasra mozog a kijelzo szele. Ott is pattania kellene vagy ragasztva volt eredetileg?[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
-
otapi
tag
válasz krupitomi #30872 üzenetére
Épp tegnap raktam fel a kolléga által feltett LineageOS-t még az eredeti, gyári MIUI-ra.
Egy-két próbálkozás után, ez a sorrend jött be:
Az telefon unlockolása ezzel a tool-lal: https://www.xiaomitool.com/V2/download
(Ez elvben a custom romot is felteszi, de a gyakorlatban a felrakás után beakadt a telefon a lineageos boot animációnál)
Után követtem a LineageOS utasításait: https://wiki.lineageos.org/devices/santoni/install
Annyi különbséggel, hogy a gapps csomagot a lineagesos első újraindítása után tettem fel (tehát nem egy menetben mint ahogy a wiki írja)
Azután factory reset a lineagesos recovery menüjében -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok, elköszönni jöttem, leváltom a Redmi-t.
Nagyon szerettem, nagyon jó volt használni, de mostanra már az akku sem acélos, a kamera is többször bosszant mint ahányszor készít jó képet, a rendszer meg folyamatosan restartol, amit lehet egy FR megoldana, de ezt már az új tulaj (családban marad) fogja tesztelni.
Mondhatom, hogy gyakorlatilag nálam nem volt hibája a telefonnak, számomra méltó volt a jó hírére, remélem az új tulajt is kiszolgálja még pár évig.
-
otapi
tag
válasz krupitomi #30874 üzenetére
Nem használtam biztonsági mentést, mert nem szerettem volna ha felesleges appok át jöttek volna. Viszont előtte külön mentettem az MS authenticatorban a kódokat, a többi cuccom meg amúgy is felhőben van.
Na, és így néhány nap elteltével nekem bevált a LineageOS, érezhetően gyorsabban reagál, meg Android11 lévén az appok értesítés engedélyezése is sokkal kézre esőbb mint Miuiban. Megéri váltani szerintem.[ Szerkesztve ]
-
adam_nagy
csendes tag
Úgy néz ki hogy kicsit több mint egy év nem Redmi 4X-ezés után vissaztérek a Redmihez, az én igényeimnek eddig legjobban megfelelő telefon (a régebbi Iphone SE volt a kitérő).
Mivel utálom hogy a mindig valami leejtés miatti repedés lesza telefonjaim vége ilyen tokot keresek Redmi 4X-re, de nem igazán találok.
https://www.aliexpress.com/item/33051965121.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.67335e9e8uFGhP
Valakinek van hasonló? Ha nincs akkor másik amit ajánlotok? -
gelbelex
őstag
válasz adam_nagy #30877 üzenetére
Nekem ez jött be igazán. Elejtettem benne a sarkára, kibírta. ( Ugyanez Ali-ról, ill. egy másik Ali-ról )
-
adam_nagy
csendes tag
válasz gelbelex #30879 üzenetére
Ezeket néztem én is, de nem tűnik annyira Bulletproof-nak mint amit én linkeltem. Lehet hogy "be kell érjem" ezekkel.
Egyszerűen nem úszom meg sose egyik telefonommal sem hogy ne essen le és ne törjön/repedjen.
Redmi 4X-en korábban Nillkin Frosted volt, de az csak arra jó hogy a kezedből ne csússzon ki. -
SenorGrande
senior tag
A jobb reakció a friss rendszernek tudható be, vagy annak, hogy Android 11?
Nem tudom, azért kérdezem (mindenkitől, akinek van tapasztalat), futhat úgy a 11 a 4X-en, mint a gyári 7.1.2?– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
gelbelex
őstag
Hi,
milyen camera app vált be legjobban nektek a 4x-en?
Van jobb a GCam 5.1-nél?
-
RpPRO
őstag
válasz gelbelex #30885 üzenetére
Arthur modder apk-it használom sok éve: [link]
Miuihu10.9.7.18 van fent (android 7.1.2) , így nekem a MGCam_3.6.2.F.apk verzió megy, ami legfrissebb.
Szanaszét finomhangolható, ebben beállítható, hogy max pl 400-as ISOval fényképezz, sötétben is q jó minőség marad (persze ha megtartod kézből ).[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
G@ben
addikt
Megpróbáltam én is feltenni az itt ajánlott kamerákat, de a trCamera fel sem települ, mert azt írja, hogy gond volt a csomag elemzésekor, a Gcam meg minden egyes indításnál összeomlik.
MIUI Global 11.0.2 van fent. Mi lehet a gondjuk?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
törölt tag
-
bb71
őstag
Mar regota csak rootolt telefonban utazom, ha jol emlekszem anelkul nem lehet a camera2api-t engedelyezni... azt nem tudom hogy csak ennek hianya okozza-e a problemat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest