Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
crDroid Android-11.0 2021-08-07
Changelog:
• Merged August security patch
• Updated CPU Info QS tile
• Updated LineageOS Power Profiles
• Reduce ZRAM size to 768MB (More stable)
• Removed FM Radio support (doesn't work)
• Improved GPS location searching
• Fixed SIM detection issue on encrypted devices
• Kernel: 4.9.278 - LA.UM.9.6.2.r1-04800-89xx.0 (SDClang 12.1.1)
• Misc. Fixes and Improvements-- Aux armes, citoyens --
-
-
bb71
őstag
válasz Oldman2 #30703 üzenetére
A rendszerbol Crdroid frissiteskent.
Volt ujjlenyomat felveve, azt nem tortem elotte...
A Crdroid logo ment vegtelensegig.
Recovery bejott, lementettem a fenykepeket. 7.8-at is ratelepitettem de mar az sem indult el.Format data, uj telepites 7.9 es megy. Tehet a Data particio csinalta ossze magat.
-
-
szimi57
őstag
Pixel Experience a10 helyett érdemes felrakni a Crdroid a11-et vagy nem olyan nagy durranás?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
beef
őstag
Igen, ez ismert GAPPS hiba (legalább is a crdroid fejlesztő szerint).
Nálam is gyakran előfordul verziófrissítésnél.
Ezért újra belépsz recoverybe és telepíted.
Vagy eleve nem hagyatkozol az automata frissítésére, hanem magad indítod el recoveryből és akkor rögtön utána a GAPPS-ot. -
-
"Kissé" megtévesztő módon az XDA crDroid Topikban ez van:
Gapps (crDroid 6.x) (Download from here)
Gapps (crDroid 7.x) (Download from here)Utóbbi nem az OpenGApps!
-
gelbelex
őstag
válasz siddis #30701 üzenetére
crDroid Android-11.0 2021-08-07
...• Removed FM Radio support (doesn't work)...És vajon mi a jó búbánatért vették ki belőle a rádiót..?
Van erre más megoldás?
Egy erre a chip-re írt app esetleg? Avagy egy app alá is kell a rendszertámogatás? -
gelbelex
őstag
válasz siddis #30720 üzenetére
Igazából az érdekelne, miért vették ki belőle? Ütközik valamilyen fejlesztéssel?
Fura a changelog, nem világos, hogy "removed" vagy "doesn't work".
Mert ha "removed", akkor persze hogy nem működik.Rom-ból kiszedős módszert azóta olvastam egyet, ahhoz root kell(ene), amiben még nem merültem el. Ha van root nélküli módja is, azt tenném, leginkább step by step leírás alapján.
Ha tudsz linket ilyesmihez (ill. hol keressem), megköszönöm , szívesen tanulok. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Megoldódott a telefonom kálváriája, volt egy Redmi note 4 3/32es telefonom, Nem tudtam telepíteni rajta mert nem volt jó a microusb panel, és a gombjai sem voltak a legjobbak, nem mai telefon. Vettem egy másik redmi note 4et a jófogásról örültem mint majom a farkának, hogy az jó lesz " azt ígérték a jófogáson hogy igen" Megjött a póstás, átvettem megnéztem, már az gyanús volt hogy be volt kapcsolva, kérte a jelszót. Magamban mondtam milyen jelszót kér ez?! Persze hogy a miui jelszót. "előző gazdijét." Őt megkérdeztem nem tudta. Mondván örökölte, a telefont. Mivel a format és a teljes flash nem oldotta meg a jelszó kicselezését, így fogtam, szét szedtem, és ami a másikba kellett át raktam oda, kellett a microusb panel, egy kábel, ami a telefonon belül volt oldal, fekete kis hosszú izé, miután kicseréltem a rosszat a jóra, láss csodát, rendesen megy a kicserélt microusb panellel az előző telefonom, látja a pc.. Most ott tartok hogy unlockolom majd tolok rá egy android 10et. De bameg... Most vettem pofont utoljára onnan.. Na mindegy megoldódott a dolog, kicseréltem az újból apanelt át raktam a régibe ennyi. Mintha új lenne. Annak írom akit érdekel .
Szopóhollandi.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Én innen felraktam unlockolás után az android11et, sztem ég és föld, a korábbi androidokhoz képest, megy rajta minden. s a microusb ajzat csere után a gép is látja úgy ahogy kel. [link] . Redmi note 4/4xes androidok, nekem megy.
-
todyor
tag
Sziasztok!
Felraktam a TWRP 3.1.1-et Redmi 4x-es verziót. Lementettem a rendszert vele. Amikor kész lett a mentés, kiválasztottam az újraindítást. Azóta csak a Fastboot-ba, vagy nagy nehezen a TWRP-be enged be, de onnan sem tudom a telefont újraindítani. Csak a MI logó virít a kijelzőn, onnan nem megy tovább, akármennyit várok.
Mit lehet ilyenkor tenni?[ Szerkesztve ]
-
todyor
tag
válasz Marcsello31 #30727 üzenetére
Egy globál verziós Redmi 4X a teló. Rootolt természetesen. Feltettem a TWRP-t PC-ről, el is indult, lementettem az aktuális rendszeremet. Ezt mindíg megteszem új telóknál. A végén kiválasztottam a rendszer újraindítását, de csak nézett rám a logó, semmi más nem történt. Küzdöttem egy csomót, mert a bekapcsoló gomb nyomására sem történt más, mint vagy a logó nézett rám, vagy a Fastboot-ot be tudtam behozni, de onnan aztán semerre. Végül a TWRP telepítés ismételgetése után valahogy sikerült beindítani. Most megy, nem akarok már semmi mást. Hagyom így. Ha mégis vissza kellene töltenem a mentésemet a TWRP-vel, akkor majd újra ringbe szállok, addig nem.
-
todyor
tag
Heuréka! Megvan a megoldás.
A TWRP “Advanced” menüjében a “Tools” > “Disable Boot Verify” kell, és tiltani kell a boot partíció titkosítást is (disable boot partition encryption). Ezek után már megy a reboot. -
siddis
őstag
Havoc OS 4.8 Official 2021-08-13
- Merged July and August Security Patch (android-11.0.0_r39/40)
- Added Hotspot client manager
- Added Auto-brightness icon to QS footer
- Improved QS Panel layout in landscape
- Improved FOD with Assistant on Lockscreen
- Improved Night Light transition
- Improved Brightness slider animation
- Improved captions and ringer buttons when on landscape
- Improved scrolling in some apps
- Improved some UI elements for user fonts
- Improved vertical padding between QS tiles
- Spoofed device for a few more Google apps
- Removed VoLTE slice from MobileDataPanel
- Fixed Status icons activity crash
- Fixed Auto-hide clock for right/center clock positions
- Fixed Clock icon in Kai, Victor icon packs
- Fixed wiping dynamic partitions in Havoc-OS Recovery
- Added Google Search Widget to homescreen dock
- Improved homescreen dock padding
- Fixed Kill App button in recents app sheet
- Fixed Blur not showing in some scenarios
- Other fixes and improvements-- Aux armes, citoyens --
-
szimi57
őstag
válasz Marcsello31 #30732 üzenetére
DEVICE: REDMI NOTE 4x
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
bb71
őstag
válasz Marcsello31 #30732 üzenetére
Légy szíves ne linkelj nem Santoni-ra való ROM-ot ebben a topikban!
-
G@ben
addikt
Melyik a legfrissebb gyári Android, ami megbízhatóan működik ezen a telefonon? Most 6.0.1 van, de egyre több appnak frissebb verzió kéne. Nincs kinyitva, semmi mókolás nincs rajta, ezért is keresem a gyári megoldást.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
gyulaszu
senior tag
Nézd, én mindig folyamatosan engedtem neki frissíteni magát. Soha nem csináltam biztonsági mentést sem. Lehet túl bátor voltam, de nem volt adatvesztésem egyszer sem.
Azért egy nagyobb lépés előtt mentsd a dolgaidat...
Ha keresteted a frissítést, gondolom az utolsót találja meg.
Nálam működött mindig minden az összes frissítés után.gyulaszu
-
siddis
őstag
Egészen friss Lineage4MicroG 2021-08-17 Unofficial.? Android 9 még persze..
-- Aux armes, citoyens --
-
G@ben
addikt
válasz gyulaszu #30739 üzenetére
Sikerült frissítenem, Android 7.1.2 fut most, bár a MIUI csak 9.6.2.0. Engem nem zavar, már megy az a program, ami a régebbi Android miatt nem ment.
Viszont behozott egy új kezdőképernyőt a többitől balra, ahol mutatja a dátumot, egy kereső mezőt meg a testreszabást. Ezt el lehet tüntetni valahogy? Nincs szükségem rá, csak zavar.
Illetve a gmail appban hogy lehet kivenni a hangot, hogy ha új mail jön, akkor csak ugorjon fel az értesítés, de ne csipogjon? Ezt nem találom sehol.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest