Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Üdv. Egy kérdés Redmi 4x telefonnal kapcsolatban: a hangerő csúszkát hogy lehetne eltüntetni?
[kép]
Köszi.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
carr
őstag
Redmi 7re csere óta kb 2 hete letettem a telót az asztalra. 5 napig nem voltam itthon, és arra érek haza mikor bekapcsolom, hogy fény szűrődik ki oldalt a kijelző alól... mondom wtf.
Nézem szépen meghízott. Lebontottam, akku mint egy jóllakott óvodás....
Kinyitottam, hogy kiszedjem az akkut, s megrendelem az újat.
Felsérthettem, és édeskés illatú gáz jött ki belőle. színtelen.
gondolom nem nagyon kéne tovább használni, vagy mégis?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Weareus
addikt
Az a baj, hogy nem. Ha elindítok pl. egy yt videót, akkor is ott van és beletakar a képbe. Amióta megjelent ez a hangerőcsúszka, azóta a telefon az oldalsó mechanikus hangerőgombra nem reagál.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Tok nincs.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
kano
nagyúr
válasz Weareus #30107 üzenetére
Akkor factory reset.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DeFranco
nagyúr
egy ideje azt csinálja a telefonom (vanilla rendszer, frissítést sem kapott soha) hogy random "softresetel".
ha épp valamiért odanézek, akkor látom hogy újraindul, megjelenik az MI logo, betölt a rendszer, ilyenkor SIM PIN-t nem kér, mire befejezi a processzt (kb. fél perc vagy annyi sem) minden olyan mintha mi sem történt volna, egyedül az árukodik, hogy az értesítési sávon megjeleni az SD kártya csatolásáról szóló értesítés, ami rendes indításkor is.
ha épp nem kapom el az újraindulást, akkor csak az SD kártyás értesítésről tudom hogy megint újraindult.
tapasztalt már valaki ilyet? mi lehet a jelenség oka?
-
Axi-Maxi
tag
Sziasztok!!
Akkumulátort szeretnék cserélni, van aki cserélt már milyent érdemes berakni?
Köszi előre isIgyál vizet Axi fizet
-
carr
őstag
válasz Axi-Maxi #30111 üzenetére
hasonló cipőben járok. Ócóé kell, vagy az ami rá van írva, azt tudja?
Itt találtam ,redditen ajánlották.
link
Rendelünk együtt, felezve a postát?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
kano
nagyúr
válasz siddis #30114 üzenetére
De miért rendelnél külföldről, amikor gyári kapható jó árban itthon is: [link]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Én is innen rendeltem tartalék akkunak, mert hamarosan kellhet.
És persze az előző hsz-em rossz hsz-re volt válasz.
[ Szerkesztve ]
-
friccccc
tag
Sziasztok,
rádugom PC-re a telefont, és nem látom a DCIM mappa tartalmát.
Totál üres a mappa közbe telefon memóriája betelt a képek miatt... illetve ott telefonon file managerben a DCIM mappában ott vannak a képek.[ Szerkesztve ]
-
-
snyper990
őstag
válasz Weareus #30105 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy beragadt a hangerő le gomb, ezért úgy érzékeli a teló, mintha folyamatosan nyomva lenne. Próbáld meg valahogy kiakasztani, ha nem lehet, akkor a telefonon belül lehet valami, ami nyomva tartja. Vagy elektronikai hiba is lehet (elromlott mikrokapcsoló, rövidzár)
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni. Tegnapi nap során azt tapasztaltuk, hogy ha hívott a lányom nem hallottam amit mond, de ő igen. Viber-el a jelenség ugyanaz. Lehetséges, hogy a készülék mikrofonja adta meg magát? Van rá valami teszt amivel kiszűrhető lenne? Köszönöm!
-
gyulaszu
senior tag
válasz sicc33 #30124 üzenetére
Kis zavar van az "erőben", mert ha Te nem hallottad őt, akkor neked a hangszóród rossz, vagy neki a mikrofonja. (feltételezve, hogy Tiéd a 4X)
Az én ötletem: kipróbálni, hogy kihangosítva sem hallasz semmit?
Illetve csak akkor fordul ez elő, ha ő hív, vagy bárkivel is?[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
sicc33
aktív tag
válasz DeFranco #30125 üzenetére
DeFranco: BT headsettel OK, kábelessel nem próbáltam ...
gyulaszu: valóban jogos a kritika. Lányomé a 4x ő hívott, én nem hallottam őt. Viszont ő halotta azt amit én mondtam neki, mert kértem indítsa újra a telefont és mondta mikor találkoztunk, elmonda, hogy megcsinálta. Az én telefonom jó, letesztelve. Ha mást hívott a 4x-el akkor az a személy sem hallotta mit mond, néha valami zörej beszűrődött. Kihangosítást nem próbáltam, de ahhoz nem a fenti mikrofont használja? Mintha itt korábban azt olvastam volna.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Nekem még mindig megvan a Redmi 4X, a háziorvos barátomnak is ezt ajánlottam.
Két Redmi 4X, egy Redmi Note 6 Pro ami eddig összetört nála, most egy kölcsön LG-je van.
Van-e olyan tok, amit lehet kocsiban kihangosítva hívásra illetve navigációra is használni és jobban védi a telefont, mint a szokásos előlap+hátlap?Ha érted, akkor már elavult.
-
notika77
senior tag
Szerintem sajnos csak az undorító flip tokok védenek jobban. Viszonylag vastag - valószínűleg kartonnal tömött - lapok védik a készülék elejét, hátulját és a túlnyúlásaik pedig az oldalakat és a sarkokat. Ezek persze a telefont tartó/rögzítő műanyag/gumi tokon felül értendők.
Én már 5-6 alkalommal cseréltem kijelzőt a 4x-emen, utána vettem egy felülről lefelé nyíló flipes tokot, ami már kicsit több, mint 1 éve védi a készüléket.
Undorító és emlékszem, hogy hangosan felröhögtem, mikor először láttam ilyen tokot az utcán telefonálás közben egy Samsung Note-tal. Nagyobb volt a telefon a tokkal, mint a használója feje és nyaka . De ez működik, egyik másik tok sem védte meg a telefont.
Egy ilyen tokot használok: [link] - ~2mm az elő és a hátlap vastagsága
A lefelé nyílónak az oldalra nyílóval szemben az az előnye, hogy egy kézzel és egy mozdulattal elő lehet venni, feloldani az ujjlenyomat olvasóval és kinyitni.[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Van új Magisk pár perce..
-- Aux armes, citoyens --
-
carr
őstag
lehet már kérdeztem de mi a legfrissebb android 4x 64gb verzióra?céges/vállalati profil miatt kérdem. 9 kéne...
[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
beef
őstag
-
siddis
őstag
Raktak ma fel LOS 17.1-et, Pixel Exprerience Plust és Derpfest-et, az R4Xdownloads csatornán keresse Telegram-on, akit érdekel...
-- Aux armes, citoyens --
-
kano
nagyúr
válasz siddis #30139 üzenetére
PE-t Te is csinálod, vagy csak Te publikálod?
-
kano
nagyúr
válasz siddis #30143 üzenetére
Gondoltam a csapat tagja vagy akik hegesztik a romot. Akkor ezek szerint nem...
-
kano
nagyúr
válasz siddis #30145 üzenetére
Bocsi félreértettem. Azt gondoltam, hogy Te raktad ki a csatornára ezeket. PE milyen?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Ha lenne valakinek használt, már kicserélt akkuja ami még nem púposodik, az dobjon egy pm-et.
Tudom van olcsón új hozzá, de egy lestrapált példány lenne átalakítva "4g routernek" és csak töltőről lenne használva.[ Szerkesztve ]
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Valami nem OK a Naptárammal.
Ha PC-n nézem Google Naptárt akkor látom a születésnapokat, ünnepnapokat (állami, vallási...) és egyéb bejegyzéseket.
A telefonon viszont csak azok a születésnapok láthatók amelyen a telefonkönyvbe vannak írva személyekhez meg amikor eseményt írok be direkt a telefonba.Szóval sz.tem valamiért nem szinkronizál a telefon Naptár-a a Google fiókban lévővel és ezt nemrégen kezdte produkálni.
Mi lehet a probléma? Hogyan oldhatom meg?köszi
Rredmi 4x, Android 7.1.2, MIUI Global 11.0.2 Stabil
Naptár 11.0.4.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Politika
- 3D nyomtatás
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Metal topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest