- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Na en is boldog tulaja vagyok egy rednek:-)!
Nagyon jo kis telo es a gps pedig egyszeruen szuper az eddigi mtk-s telokhoz kepest:-)!Van egy-ket kerdesem:
A rom frissitest meg nem csinaltam meg: most a miui jhbcnah1.0 van rajta,ami elegge reginek tunik.
Ha engedem az updaternek a frissitest ,akkor elindul ugyan ,de nem megy vegig.
Root van, gondolom ez alapjan a leiras alapjan kene a 4-re frissiteni
http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-hongmi-td-wcdma-update-guide.22095/
jol gondolom?Illetve : a bdw-t hasznalom idojarasnak, de nem mindig akarja frissiteni az orat, mitol lehet ez?/a sima 4,1-4,2 androidon ez tokeletesen mukodott, ja es legalisan megvett bdw-rol van szo:-)/.
Es meg egy: a temak kapcsan: a feloldo kepernyo nekem a datumot mutatja ugyan, de a kinai irasjelek kicsit zavarnak, ki lehet vhogy szedni oket:-)?
koszi a valaszt
es kellemes unnepeket mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest