- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Nikitaa7 #6401 üzenetére
Másik telefonon se vagy kapcsolható?
Megnézném a Biztonság - Blocklist - Beállítás (fogaskerék) részt.
Valamint a Névjegyzék - Beállítások - Telefon - További beállítások - Válasz - Bejövő hívás - Ismeretlen hívás beállítást. (ez csak az első hívásonál működik)
A második kérdésre, Launcher beállítások - Memóriában tartás bekapcsolva?
Persze ez a program bezáráson nem segít.
Milyen ROM van fenn? Esetleg egy cache wipe, ha van TWRP.
Ennyi problémával újra feltölteném vmik ROM-ot és programok újra telepítését választanám. -
-
-
Laza...
addikt
válasz
Nikitaa7 #5143 üzenetére
Szerintem úgy értendő, hogy írsz neki melyiket küldje. A méret közel sem ugyanaz, azaz nem kompatibilis a kettő. De ahol nem lehet kiválasztani a méretet/készüléket, én hanyagolnám.
szerk.: Az csak a Note-hoz jó!!! És licites, én utálom az ilyet. De ez egyéni szoc problem ugye
-
vegyszer
addikt
válasz
Nikitaa7 #5075 üzenetére
A válasz kissé felemás. A MiTools tud Unicode eltávolítást (elvileg). De nem próbáltam. Ellenben az alábbi app feladata pont ez. Handsent SMS, és van magyar kiegészítő hozzá itt. Én 3 éve ezt használom.
Úgy működik, hogy normálisan a prediktív módon írsz. De küldés előtt a felesleges karaktereket magától a háttérben kigyomlálja. (nézd vissza mi megy ki az "Árvíztűrő tükörfúrógép"-ből)
-
herdsman12
őstag
válasz
Nikitaa7 #5075 üzenetére
Gyanús, hogy ez nem működik.
Ékezet nélkül Swype-al az nem egyszerű.
Billentyű váltás sms idejére, és ott ékezet nélkül, igaz, akkor nincs szótár, max a Névjegyzék, az meg béna, ki is kapcsolom.
Auto.háttérv.-ást soha nem használtam, de most kipróbáltam. Nappali fényes szobában, fényerő csúszka 1/4en, bekapcsolásnál egyértelmű a fényerő váltás. Szobából ki a fényre, szintén működik.
Szabadban Auto-ra állítva, ujjal letakarva az érzékelőt lassabbnak tűnik és kisebb a változás. -
kano
nagyúr
válasz
Nikitaa7 #4681 üzenetére
Tény, hogy a snapi 400 gyorsabb mint az 6589T, ennek viszont nyilván ára van. Több energiát kér a snapi, így viszont nyilván kevesebb ideig bírja az akksija.
Ami az 1S-nél árnyékolja a képet, hogy a 2. sim helyén nem nagyon szereti a Telenor simjeit. Mondjuk ez engem nem érint, de van akit igen. Kérdés, hogy ez szoftveresen orvosolható-e majd.
Egyébként lényegében ugyan az mint a sima Hongmi (8GB vs 4GB; és a + Glonass kivételével).
Kinek mi tetszik...Nekem sem volt gondom a sima Hongmi GPS-ével, de mondjuk vagyula romjával az 1S sokkal gyorsabban talál holdakat, de ez lényegtelen.
Dominó85
Régen szóltam hozzád direkt, és most teszem ezt utoljára. Az a probléma, hogy minden egyes kritikát a sima Hongmiról személyes támadásnak fogsz fel. Ráadásul nincs jogod senkit elküldeni sehová, ott szól mindenki hozzá ahol akar. Majd a modik eldöntik, hogy jó helyen tette-e.
Nem tökéletes telefon a Hongmi, ezt el kell fogadni, ugyan úgy mint az 1S sem. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is (igen a sima Hongminak is vannak).
Azt vesz mindenki amit akar... -
deadbody
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest