Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hipernick

tag

Egy pár hónapja van meg a hongmim és már az elejétől fogva lassúnak bizonyult bizonyos esetekben. Megbízható forrásból lett beszerezve, haveromnak ugyanonnan egyidőben lett rendelve - neki semmi gondja nincs.
    Csak a hívásoknál van "megkergülve". Pl. híváslistában rányomok valamelyik névre - képernyőn változás nincs de már elkezdi tárcsázni a számot, majd pár másodperc után utoléri magát... ugyanez a lerakásnál, rányomok de csak pár másodperc után rakja le ténylegesen. Ez főleg akkor kínos ha éppen "anyázok" egyet a telefonbeszélgetés után de még vonalban van az illető. :D
    KEzdetben a gyári kínai rommal ment később a probléma megszűnését remélve felraktam a stable 13 multilang-ot. Úgy hogy semmi programot nem telepítettem fel rá nem is volt problémám, de csak muszáj volt felraknom rá pár alapprogramot - gmail, maps.... aztán azóta megint csinálja. Néha még azt is kiírja hogy a phone vagy milyen alkalmazás nem válaszol...
    Ezt kivéve jól működik minden, de hát én főleg telefonálni szeretnék rajta :D.

Ötlet, javaslat hogy mivel próbálkozzak?

Új hozzászólás Aktív témák