- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
janaman01 #98 üzenetére
Akkor remélhetőleg jópár cikk is születik ebből, külön kiemelve, h egyetlen hónapja hogyan kezelt 3 nagyságrendű (nem is 1, de több nullával elírt!) hibát egy román cég...
-
Rodzser Mór
senior tag
Az Emag messze nem tekinthető gagyinak, ehhez Médiamárkethez vizonyítva meg pláne nem. (ha irónia volt, az más).
Én sem értem, hogy milyen fostalicska módon csinálják ezt a MediaMarktnál. Amatőrök (=rossz amatőrök) gyülekezete. Dilettáns csenevész tróger banda.Nekem is jött email a törlésről.
-
janaman01
addikt
én is megrendeltem 16 ért de még nem kaptam elutasitó emailt...várom szeretettel várom a rohadék media markt tól...mellesleg a facen már eléggé megy a zajongás ugyanis rengeteg laptop stb leárazásánál is ugyanez volt a helyzet.....nem csak mi jártunk igy a tablettel...sőőőt van aki mindkettőt rendelt és fizette is
-
gyurkikrisz
őstag
Megtalaltam az mm-ben a tabot
nincs rajta HDMI, es az ara 54e
Mindjart megkerdem a csavot, hogy tudok-e venni, azaz van-e raktaron
-
wwenigma
Jómunkásember
Amennyiben a vételárat előre kiegyenlítette, legyen szíves válaszlevélben elküldeni nyolcjegyű rendelési számát, valamint bankszámlaszámát, amelyre visszautalhatjuk a teljes összeget.
Nekem ez jött az elsőben. De egy szep valaszt fogalmaztam es a következore pedig csak annyi fog menni amennyiben elhajtanak, hogy akkor kérem a felügyeleti szerveiknek az elérhetőségét...
Scoobyka: mediamarktos vagy-e?
-
Degeczi
nagyúr
Ha a gagyi Emag-nál tudták vállalni a felelősséget egy nagyságrendi tévedésért (ott egy nullával írták el az árat!), és kiszállították annyiért, akkor egy ilyen nagy cégnél (ahol csak van vki, aki átnézi az oldalt, mielőtt kiélesedne, nem csak egy adminisztrátor pötyögi be az ú adatokat, oszt'jó'van, lesz, ami lesz alapon...) is legyenek már képesek hasonlóra - hiszen itt még csak hasonló eltérésről sincs szó, könnyen elképzelhető lett volna ilyen ár!
Egyébként pedig ha valóban nem azonnal utalják vissza a saját hibájukból levont vételárat, az már tényleg komoly dádát érdemel.
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #88 üzenetére
Én nem kaptam még hogy törölték a megrendelésemet, csak az automata válasz jössz megrendelés után.
-
DJA1B2
csendes tag
Most már 39 999 akció nélkül, nincs leakciózva.
-
Scoobyka
addikt
Mindenki fogadja el,h elnezte valaki. Ez az ara a 14napig barmikor visszaviheted opcionak. Hihetetlenek vagytok,h vmi miatt fogyasztovedelemhez rohantok amikor meg a termek sem biztos,h jo.
-
Alexios
veterán
válasz
Rodzser Mór #79 üzenetére
Ez akkor merülhetne fel, ha valaki kapott volna már megerősítő e-mailt, nem csak elutasítót
-
gyurkikrisz
őstag
Irjunk homarnak, arra altalaban reagalnak a cegek
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #79 üzenetére
De akinek elfogadta a rendelését akkor annak miért mondták vissza?
-
Rodzser Mór
senior tag
Nem lehet, hogy volt egy mennyiség, amit oda tudnak adni a 15990 Ft-os kedvezményes áron és van amit meg nem? Nekem kb ez látszik az eddigi történetből.
-
csubuka
addikt
Köszönöm! Tényleg az a vicces, hogy az emag is milliókat bukott egy ilyen benézésen az elmúlt hetek valamelyikén, de mégis teljesítette. Egy "nóném" webshop... a "nagyhírű" cég meg garasoskodik... (pedig nem is egy nullával írták el a dolgokat, mint az emagosok) utolsó rendelés náluk.
-
Degeczi
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gergőke88 #72 üzenetére
Azt majd meglatjuk. Kerlek ne ragozd tovabb, elmondtad amit akartál.
ttt1: köszi, és a konkurens hirdetése, pont ezert nem ejtett tévedésbe mivel hihető volt az ára, hogy meg jobban alávágnak.
-
ttt1
őstag
Eredeti hirdetés..még nyitva van a böngészőmbe ha kell vkinek ...
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #65 üzenetére
Nabakker, most meg megjelenik 39990 Ft-ért, 39990 Ft-ról leárazva 60%-kal
Némi matematikai ellentmondást vélek felfedezni.
[link]Valami félnótás webshopguru vagy adatbázisfeltötlő belenyúlt a rendszerbe bizonyára. Káosz az van.
-
gyurkikrisz
őstag
Nem lehetne valahogy elindulni a "nem megfelelő áron (39 999 Ft) szerepelt weboldalunkon" mondaton? Egy probat meger
-
csubuka
addikt
Van még valaki akinek levonták már a kártyáról a pénzt? Házhozszállítással rendeltem...
Az emagnál ilyenkor simán kihozzák, legalja banda...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gergőke88 #63 üzenetére
Nem érdekel azt észrevetted? Mas is van benne, hamarabb irva. HA elarazas volt, nyeljék be vagy majd többet kapnak a fogyvédtől mint amit azon buknának hogy megőrizzék a jó hírnevüket... Távoztam a pénztártól és most a parkolóban cseszegetnek hogy adjam vissza.
Rodzser Mór: igen-igen.
-
INMOTEP
őstag
válasz
Rodzser Mór #65 üzenetére
Akkor ezek szerint a 18 ezres billentyűzetes tipusú megrendelőkkel is ugyanez a helyzet
-
Alexios
veterán
-
kisspall
aktív tag
Miért olvasom mindig azt, hogy Átverés! (60%)?
-
Rodzser Mór
senior tag
A MM weboldalán (nálam) továbbra sem elérhető ez a tablet. Még van remény.
-
wwenigma
Jómunkásember
En is varom a levelet es utana megy a valasz:
Sajnálattal tájékoztatom, hogy az általam kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub már ki lett fizetve, a technikai probléma számomra nem volt nyilvánvaló mivel az év végi kiárúsítások miatt hihető áron szerepelt (lásd egyéb aruhazak ajanlatai) így tévedésbe sem ejtettek. Ezért megrendelésem jelen kondíciókkal szíveskedjenek teljesíteni.
Ö, ha bemegyek egy boltba és megveszek valami, fizetes utan utanamjönnek a parkolóba hogy sorry? Meg egy kör fogyvéd akkor....
-
SUPREME7
őstag
Mindjárt ebből a tabból se lesz semmi:
http://prohardver.hu/tema/bestbuy_avagy_minden_ami_akcios_itthon_es_kulfoldo/hsz_471-471.html
-
Degeczi
nagyúr
Levél még nem jött, de nyilván ugyanez lesz a helyzet nálam is, mert az oldalon ismét megjelent a cucc, csak a leárazást még ügyesen kinn felejtették, a hamis kedvezménnyel:
-
Degeczi
nagyúr
Bár ha igaz, h téves volt az egész, akkor tárgytalan minden, és a MM monnyonle...
(én is kártyával fizettem) -
torma1981
veterán
Na fasza. Akkor tuti én is kapok.
Már a tokot is megrendeltem hozzá. Dögöljenek meg.
-
tjb007
nagyúr
.
-
Alexios
veterán
Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Ön által kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub, technikai probléma miatt nem megfelelő áron (39 999 Ft) szerepelt weboldalunkon, ezért megrendelését jelen kondíciókkal sajnos nem áll módunkban teljesíteni.
Nevetséges, ráadásul már kiis fizettem
-
INMOTEP
őstag
válasz
torma1981 #35 üzenetére
Szintén rendeltem egyet még 9 órakkor ,énis lekéstem a billentyűzetes változatról de sebaj .Nekem van egy olyan érzésem hogy a kamera ebben jobb lesz mint az Open dott-ban
Egyébként nehéz eldönteni hogy most a gyártó írta el a gyári adatokat vagy a Média márkt .Én valahogy mégiscsak gyártónak hiszek ,a Tesco is nagyon mellé lőtt a tárhellyel az Open dottnál
Mostmár csak azon izguljunk hogy megis kapjuk ennyiért
-
tjb007
nagyúr
A rövid használati útmutatója meg 5000-et ír.
Majd kiderül.Amúgy kíváncsi vagyok nem-e ez is csak valami félreárazás eredménye volt mint azok a 20-30 ezer forintos Core i5-ös meg i7-es notebookok. Azokat a rendeléseket törölték is, kíváncsi vagyok hasonló sorsra fog-e jutni a miénk is.
-
Én a HDMI miatt vettem meg elsősorban, szomorú, ha mégsincs, de akkor majd küzdök vele, hátha adapterrel sikerül megoldanom...
-
torma1981
veterán
Sziasztok. Nekem is sikerült szerezni egyet. Dilemmáztam a 8010 és e között. Mire eldöntöttem elfogyott a 8010. De sebaj ezt megrendeltem. A hub ahogy nézem kb 2k-t ér. Netezni,filmet nézni tök jó. A nagy gépen is 8.1 van. Hálózattal sem kell szórakozni. Jó lesz ez igaz nem volt még win tabletem.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Degeczi
nagyúr
A Modecom oldala valóban USB3-at említ a specifikációk alatt, de nyilván elírás, ha igaz az alább linkelt procis oldal infója, h ez a chip nem támogatja
-
Degeczi
nagyúr
Na, akkor te vitted el!
Használhatatlan vacak, dobd el!A Modecom oldaláról semmi lényegi infó nem derül ki, csak az, h a 8010-ben 3735E proci van, ebben 3735G: elvileg mindkettő teljesen hasonló, 32 bites interface-el, 1 GB maximummal a memória felé mindkettőben.
Ezen oldal szerint a G változat kevesebb USB portot tud kezelni, és USB3-at nem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
banhammer #24 üzenetére
Masik tablet (Allview Wi7) tapasztalatai alapjan nem az. Ez nem asztali rendszer. Na, pontosabban nem teljesen az. Illetve majd abból a topikból lopkodunk okosságot, azt régebben gyötrik a srácok.
supreme7: hol irja? En nem lelem a gépkönyvében.
-
banhammer
veterán
Az 1 giga ram azert eleg karcsu.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
gyurkikrisz #14 üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy ha nem válik be a tabletezés - ez lesz az első tabletem - akkor az akciós ár fölött is el lehet adni.Ha jól emlékszem, akkor 39990 Ft-ról volt leakciózva. Most már nem látszik a MM honlapján az ár.
-
SUPREME7
őstag
Milyen különbség van egyébként a 8010 és a 8025 között? Én a 8010-est vettem BT billentyűvel. Gondolom az nem magyar kiosztású lesz
-
Degeczi
nagyúr
Reggel még volt 19e-ért billentyűzetes változat is (picit más, de neten található infók szerint kb ugyanarra képes procival), de abból tényleg csak 1-2 db lehetett, mert pár perccel miután itteni topikba beírta vki, már el is fogyott... a 8025 viszonylag sokáig fönn volt, abból több lehetett
-
Rodzser Mór
senior tag
Én sem leszek nagyon zabos a HDMI hiánya miatt. BT-vel (drágábban) kiváltható a monitorra kikötés.
Így is jó cucc. Remélem, hogy tényleg fajin lesz. 1-3 nap szállítási időt írtak, akár még 31-ig is megjöhet.Ez a márka milyen gyártmány egyébként? Van valami tapasztalat, infó róla?
-
gyurkikrisz
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
30$ egy normalis es rohadt gyors 64GB-os uSD kártya, a 32-es a fele, szvsz nem drága. Ajanlott innen vagy pedig innen / innen rendelni, valosat kuldenek.
No meg ha nem jon be a tab akkor ahogy raziel01 irja, még 25ért is röhögve el fogjak vinni. (szerintem 30nál alább nem kéne kirakni de majd meglatjuk)
orichalcos: masfele is jeleztem havernak az akciot, jo lenne tudni mennyi volt kiteve ennyiert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tényleg hamar elvittük az összeset. Ha nem gány az anyaghasználat(írok majd róla valamit én is) akkor ennyit bőven megért. Ha valakinek mégsem jön be, még keveset talán nyerhet is rajta eladáskor.
(#12) raziel01
Ha nincs baja, akkor simán.
BTW, nem szoktam így rendelgetni, ha bármi gondja van akkor csak simán beviszem bármelyik MM-be és ott intézkednek?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #6 üzenetére
Ha nem is lesz rajta - igaz morcos leszek de - ez igy rendkívül korrekt ár, ennyiert kesobb boldogan elviszi barki ha megunom.
tjb007: korrekt, tápot is lehet neki adni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Ez a hub jár mellé: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Sima USB elosztó.
" Nekem az emailben az van hogy "lakhelyere/posta pontra" szoval szerintem majd meg pontositanom kell."
Hja nekem is ezt írta, örülnék ha itt a 11.kerben a Mol kútnál át tudnám venni.
#6) Rodzser Mór
Én MOL kútra rendeltem. De mindegy, max felhívom őket és pontosítok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Adnak hozza OTG kábelt, lehet azzal alakithatod át a micro-t normal USB-re, passz.
raziel01: az komoly. Remelem ki is szallitjak, jo lenne igy ev vegere valami deal ami icipicit feledteti ezt a remek 2014-et.
orichalcos: Postapont-os rendelésnél kimegy az ertesito a lakcímedre, baratosné Avonozik igy tuti infó.
Ugyanitt ha kell valakinek valami Avonbol szoljon. -
gyurkikrisz
őstag
Nekem is furcsalott, de ki kellett valasztani egy posta cimet lejjebb, es ott behelyettesiti neked. Nekem az emailben az van hogy "lakhelyere/posta pontra" szoval szerintem majd meg pontositanom kell.
Ennyiert jo deal volt, csak sehol se lehet atvenni, pedig epp most mentem volna Arkadba, es ott azonnal at tudtam volna venni.
Amugy az USB HUB amit adnak melle, mit jelent? Micro USB - USB HUB lenne?
-
raziel01
veterán
El is fogyott. Kosárba rakásnál már problémázik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na leadtam egy rendelést, de eléggé idiótán van megoldva szerintem a PostaPontos szállítás. Kérte a címemet is újra, a megrendelésnél meg az van kiírva hogy utánvételes fizetés, és a szállítási cím az én lakcímem, ÉS a megadott postapont cím. Emailben meg csak annyi van hogy az én címemre akarják szállítani...Nagyon remélem hogy nem így lesz, mert akkor nem tudom átvenni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Berendelve, postapontra utánvéttel véve megoldható a januar eleji fizetés is .
Medias leirasa nem teljesen valós, sajnos gyári oldal szerint nincs MicroUSB3.0 és MiniHDMI sem. Később kibővítem az első hsz-t teszttel, ez igy best buy pillanatnyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Gyártó: ModecomProci: Intel® Atom™ Z3735G Quad Core / 1,8GHzGPU: Intel® HD Graphics (646 MHz)Memó: 1 GB RAM / 16GB...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest