- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smith1985
csendes tag
Nézd végig a reklámot. 199000ről indulva huzogtja át az árakat és a 10000 marad meg. Közben elhangzik, hogy "durván levittük az árakat". Ezt nem fogja kimagyarázni az MM! Lehet jobban jártak volna ha elküldik a megrendelt termékeket, mert jövő héten már a versenyhivatal fogja vizsgálni a tisztességtelen reklámjukat.
-
Nkboy
senior tag
-
janaman01
addikt
az a baj hogy a második emailük már ez : most kaptam...
Az Ön 50218081 azonosítójú rendelését töröltük.
Rendelésének részletei:Amennyiben Ön előre kifizette rendelését, úgy a teljes összeget maximum 30 napon belül fogjuk visszautalni Önnek
Reméljük, hamarosan vásárlónkként köszönthetjük Önt.
részükről elintézve...
-
Rodzser Mór
senior tag
Az Emag messze nem tekinthető gagyinak, ehhez Médiamárkethez vizonyítva meg pláne nem. (ha irónia volt, az más).
Én sem értem, hogy milyen fostalicska módon csinálják ezt a MediaMarktnál. Amatőrök (=rossz amatőrök) gyülekezete. Dilettáns csenevész tróger banda.Nekem is jött email a törlésről.
-
csubuka
addikt
Köszönöm! Tényleg az a vicces, hogy az emag is milliókat bukott egy ilyen benézésen az elmúlt hetek valamelyikén, de mégis teljesítette. Egy "nóném" webshop... a "nagyhírű" cég meg garasoskodik... (pedig nem is egy nullával írták el a dolgokat, mint az emagosok) utolsó rendelés náluk.
-
wwenigma
Jómunkásember
En is varom a levelet es utana megy a valasz:
Sajnálattal tájékoztatom, hogy az általam kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub már ki lett fizetve, a technikai probléma számomra nem volt nyilvánvaló mivel az év végi kiárúsítások miatt hihető áron szerepelt (lásd egyéb aruhazak ajanlatai) így tévedésbe sem ejtettek. Ezért megrendelésem jelen kondíciókkal szíveskedjenek teljesíteni.
Ö, ha bemegyek egy boltba és megveszek valami, fizetes utan utanamjönnek a parkolóba hogy sorry? Meg egy kör fogyvéd akkor....
-
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged