- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
Most vagy a körülményekkel nem vagy tisztában (de akkor miért szólsz hozzá), vagy csak unalmadban trollkodsz...
Amikor nagy durral beharangozzák az év végi raktárkisöprést, az ő szóhasználatukban "durván jó árakkal", akkor komolyan azt gondolod, h gyanút keltő kellett volna legyen, ha egy 40-ért (drágán) kínált táblagép utolsó pár darabját 16e-ért hirdetik meg?!
Akkor mi a "durván jó ár", ha nem ez?
5-10%-os kamu leárazások, amik még mindig a többi bolt árszintje fölött vannak?Szó sincs itt olyasmiről, h "hibát akartunk volna kihasználni", század- vagy akár tizedáron megvenni vmit, csak élni egy meghirdetett akcióval!
Alapjaiban ingatják meg a bizalmat, ha van pofájuk visszamondani a rendeléseket - és ülnek a befizetett összegeken...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha egy webshopnál több mint 12 órán után javítják az árat vissza az eredetire, az nem szimpla hiba szerintem. Arról nem is beszélve, hogy így amilyen sokan berendelték, biztosan több száz, vagy akár több ezer új email cím is bekerült az adatbázisukba, ez pedig nálam kimeríti a burkolt adathalászat fogalmát is.
-
SUPREME7
őstag
Ezt te hibának tartod? Egy komoly, piacvezetőnek mondható webáruház 12 órán keresztül nem tudja korrigálni a "hibákat"? Eleve elképzelhetetlen számomra, hogy egyszerre több termék árát rontják el véletlenül, es senki nem veszi észre. Ez vevőcsalogatás volt, sőt a sok regisztráció miatt burkolt adathalászat is megállhatna.
-
r3dsnake
nagyúr
Hibát? Omg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
r3dsnake #173 üzenetére
En masodik forduloban vagyok.
1.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!Az általam kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub már ki lett fizetve, a technikai probléma számomra nem volt nyilvánvaló mivel az év végi kiárúsítások miatt hihető áron szerepelt (lásd egyéb aruhazak ajanlatai) így tévedésbe sem ejtettek. Ezért megrendelésem a megrendeléskori kondíciókkal szíveskedjenek teljesíteni.
Jelenleg az akció nélküli áron szerepel a weboldalon ami 39990ft lenne, most akkor ez a nem megfelelő ár? Mivel ki lett fizetve, Önök most gyakorlatilag a parkolóba jönnek utánam hogy vigyem vissza? Pár héttel korábban az eMag-on volt egy valós technikai probléma ami miatt valótlan-hihetetlen árak szerepeltek ám ők egy szó nélkül beismerték a hibát és kiszállították a megrendelt termékeket.Mihamarabbi válaszukat várom.
Üdvözlettel: XY.
Ez utan jöttek az ASZF 3. pontjával.
2.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!A szerződés létrejött amikor Önök mérlegelés nélkül elfogadták a pénzemet az adott árucikkért cserében. A Fizetés gombra való kattintás után azonnal átirányított a banki oldalra, ki lett fizetve tehát jogosan innentől saját tulajdonomnak tekintem. Az ÁSZF nem tartalmaz erre vonatkozó egyéb rendelkezéseket igy ragaszkodom hozzá - hogy hagyományos bolthoz hasonlóan - a kiírt polci áron (amit kifizettem) megkapjam a terméket. Az adott árucikk vételára reális volt a beharangozott akció fényében. Amennyiben Önök nem hajlandóak a megrendelésemet teljesíteni illetve a jogos tulajdonomat kiszállítani, abban az esetben kérném a felügyeleti szerveik elérhetőségét hogy a megfelelő helyre tegyek bejelentést a tisztességtelen üzleti gyakorlatról.
Üdvözlettel: X Y
Ha erre is visszalőnek akkor megparagrafusozom őket a saját ASZFjükből. Kapják be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
janaman01 #172 üzenetére
Ezt irtam vissza:
Tisztelt Cím!
Köszönöm a válaszukat, a külső weboldal ára automatikusan generált a webshop árról, ráadásul egyértelmű bizonyítékok vannak (screenshotok több fórumtárstól), hogy ennek a táblának az "akció" előtt is ennyi volt az ára, tehát semmi sem indokolja miért nyúltak az árához, és hogy lett ebből véletlen elárazás. Érdekes módon a 1,5TB-os Western Digital winchester is akciózva lett, és azt kiküldik mindenkinek, pedig annak az ára is visszaállít az eredetire utána. Örömmel láttam, hogy a homár blogon is már szó van erről és van visszhangja a dolognak. A táblára továbbra is igényt tartanék a meghirdetett áron.
Üdvözlettel,
-
r3dsnake
nagyúr
Újabb levélre újabb sablonválasz:
Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub egy felmerült technikai probléma miatt nem megfelelő áron szerepel weboldalunkon, mely hiba javítása folyamatban van, és reméljük mihamarabb megoldásra kerül.
Későbbi levelében feltüntetett linken külső weboldal szerepel. Külső weboldalakon szereplő árakért a MediaMarkt felelősséget nem vállal!
Köszönjük szíves megértését!
-
DJA1B2
csendes tag
Felkerült a Tékozló Homárra
Tessék hozzá szólni hátha nagyobb visszhangja lesz.http://homar.blog.hu/2014/12/30/valami_nem_smakkol_a_media_markt_webshopnal#comment-form
-
gallimi
tag
Sziasztok! Na én is belefutottam a rendelésbe. Természetesen nekem is törölték, de én is írtam egy válasz e-mailt nekik. Kíváncsian várom a választ.
-
DJA1B2
csendes tag
Elfogyott a Mediából vagy levették az oldalról.
-
Rodzser Mór
senior tag
Meg aztán kinyomtatott akciós újságban megjelent félrevezetésért is büntettek meg már boltot. Akkor nehogy már egy webshop esetén, ahol könnyebben és többek által ellenőrizhető az üzemeltetők részéről, hogy minden oké, ezek megússzák ezt az aljas húzást.
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #164 üzenetére
Nem csak azért a fogyasztó védelem hogy elérjünk valamit mert vannak nekik kiskapuk amin kitudnak bújni.
Hanem azért hogy oda figyeljenek rá, legközelebb ne tudjon ilyen akciót reklámozni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #164 üzenetére
Dehogynem ér. Meghirdetett akcio volt, hiheto arak (laptopok nem szamitanak, azok kapaloznak feleslegesen....) A penzem elfogadták, kerem a termeket... Ha 10ft-ert lett volna akkor elhiszem hogy technikai hiba. Ennyi erovel en is kiirok barmit aztan majd sorry, storno. Fizikai boltba is, ha a polci ar elter a vetelartol, azon kell odaadni. Pedig az aztan tenyleg technikai hiba...
-
gyurkikrisz
őstag
Kicsit furcsállom amit többek csinálnak itt, egy fogyvédet abszolút nem ér az ügy... Persze ne legyen igazam, hátha elértek valamit ami nekem is jó. Nem vagyok az, aki elfogadja amit kap, de ez tényleg nem ér annyit.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
poffsoft #161 üzenetére
Pont ezért érthetetlen a számlaszámkérés: a bank először zárol (ami hazai vásárlásnál az ügyfél szempontjából ugyanaz, mint a terhelés, hiszen elkülönítődik az összeg, többé nem férek hozzá), és csak pár nap után lesz belőle végleges terhelés - ami közben simán befuthatna a sztornó
(de pl. a T webshopja a vásárlás után 3 héttel is tudott ilyen sztornót indítani) -
Degeczi
nagyúr
válasz
szapeboy #159 üzenetére
Ez rendben is lenne utánvétnél.
De webes fizetésnél, ha már terhelték a kártyámat a teljes összeggel, hogyan lehet beszélni arról, h még "nem fogadták el az ajánlatom"?! Akkor addig a pénzt se fogadják el... pláne így, h a levelek szerint majd 30 napon belül visszautalják, ha megadom a számlaszámom (noha egyszerűen csak sztornóztatniuk kellene a banknál). -
szapeboy
tag
Én is hasonlóan jártam, mint itt jópáran. Reggel 9 után megrendeltem, kifizettem utalással aztán délután 4 körül jött a visszakozó levél. Írtam a Fogyasztóvédelmi Fórumba (http://nfhforum.hu/interaktiv_adatbazis_forum_tema-hu-x@4), de azt gyanítom, hogy az alábbiak miatt bukó a történet, ezt nem fogjuk megkapni:
"§ 3 Szerződés megkötése
...
2. A kézhezvétel megerősítése, amely a rendelés feladása után automatikusan kiküldésre kerül, igazolja, hogy a vásárló rendelését a Media Markt Online megkapta;
ez azonban nem jelenti a vásárló ajánlatának elfogadását.
3. A szerződés csak akkor tekinthető megkötött szerződésnek, amikor a Media Markt
Online kinyilvánítja a rendelés elfogadását, amelyet egy külön emailben küldésével igazol vissza."Remélem nem nekem lesz igazam, már nagyon ki akartam próbálni egy W8-as tabletet.
-
DJA1B2
csendes tag
Gazdasági versenyhivatal.
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok
1. Annak valótlan állítása, hogy a vállalkozás magatartási kódex aláírója.
2.74 Annak valótlan állítása, hogy a magatartási kódexet valamely közigazgatási hatóság, közigazgatási jogkör gyakorlására feljogosított szerv vagy egyéb szervezet jóváhagyta.
3. Minőségi jelzés, bizalmi jegy vagy hasonló megkülönböztető jelölés jogosulatlan feltüntetése.
4.75 Annak valótlan állítása, hogy a vállalkozást, annak kereskedelmi gyakorlatát vagy áruját valamely közigazgatási hatóság, közigazgatási jogkör gyakorlására feljogosított szerv vagy erre feljogosított magánjogi jogi személy engedélyezte, jóváhagyta vagy elismerte, vagy ilyen állítás az engedélyezési, jóváhagyási, illetve elismerési feltételeknek való megfelelés nélkül.
5. Áru meghatározott áron való vásárlására felhívás annak elhallgatásával, hogy a vállalkozásnak alapos oka van azt feltételezni, hogy az adott vagy azt helyettesítő árut a kínált áron nem fogja tudni – az árura, a vonatkozó kereskedelmi kommunikáció hatókörére és az ajánlati árra figyelemmel – megfelelő időtartamig és mennyiségben szolgáltatni vagy más vállalkozástól beszerezni (csalogató reklám).
6. Áru meghatározott áron való vásárlására felhívás, majd
a) a felhívásban szereplő áru fogyasztóknak való bemutatásának visszautasítása,
b) az árura vonatkozó megrendelés felvételének vagy az áru ésszerű időben való szolgáltatásának visszautasítása, vagy
c) hibás példány bemutatása
egy másik áru eladásösztönzésének a szándékával (bait-and-switch reklám).
-
poffsoft
veterán
válasz
janaman01 #150 üzenetére
Most olvasom az ÁSZF-et.
Az mijjen gáz (copy-paste, a gáz kiemelve)10§)
"2. A fogyasztó elállhat a szerződéstől email címünkön,
(ugyfelszolgalat@mediamarkt.hu), vagy személye-sen bármelyik Media Markt
áruházba 14 napon belül anélkül, hogy bármilyen indokot kelljen adnia erre
vonatkozólag, vagy - ha a határidő lejárta előtt megkapta az árut - annak
visszaküldésével."Továbbá, ha jól értelmezem, tényleg műxik a postapontos játék (megrendeled, aztán nem veszed át, joccakát)...
Elgondolkodtató...még egy gyöngyszem megütötte a szememet
12/1)
"A Media Markt
Online részéről megfelelő, szerződésszerű teljesítésének minősül, amennyiben a
termék a honlapon vagy a használati útmutatóban szereplő tájékoztatáshoz képest
kedvezőbb, előnyösebb paraméterekkel rendelkezik."Engem már próbált meggyőzni kicikínai, hogy tulajdonképpen a dual procis 512 MB rammal még jobb is nekem, mint a quad procis 1GB-s smartphone. Mondjuk valóban, kevesebbet fogyaszt, és kevesebb hőt termel, tehát tulajdonképpen előnyösebb paraméterekkel rendelkezik. De aliexpress mégsem adott neki igazat, pedig tényleg sokkal kedvezőbb tulajdonságai vannak (sőt, a lapka előállításához is kevesebb fának kellett meghalnia, mit egy quad-hoz)
Vajon látta ezt az ÁSZF-et Blood Steve-n kívül legalább egy ügyvédbojtár???
-
poffsoft
veterán
Azért arra kíváncsi lennék, hogy (a rengeteg screenshotot remélem archiváljátok örökre) a tabletta
Listaár: 39999,- Ft
Áresés! (60%)
(Az Ön megtakarítása: 24009,-Ft)
Online ár : 39999,- Ftbacaság mikor tűnik el a hülyék oldaláról.
Az a gáz, hogy tulajdonképpen még most is átverés megy, mert akárhogy is számolom, az bizony 15990.- , de a kosárban meg 39999.- -t akarnak fizettetni
-
DJA1B2
csendes tag
válasz
amadeus11 #145 üzenetére
Ennyi kapcsolattartó címet találtam összesen a központi lapon.
Én nem tudok Németül írni nekik.
Impresszum
Media-Saturn-Holding GmbHA társaság székhelye:
Wankelstraße 5
85046 Ingolstadt
NémetországKapcsolat:
Telefon: +49 (0) 841 634-0
Fax: +49 (0) 841 634-2478
E-Mail: info@media-saturn.com
Igazgatóság:Horst Norberg (elnök), Wolfgang Kirsch, Georg W. Mehring-Schlegel, Joachim Roesges, Oliver Seidl, Ralph Spangenberg, Sergio Klaus-Peter Voigt
-
amadeus11
senior tag
válasz
Rodzser Mór #143 üzenetére
Én írtam a német MM Facbuk oldalára angolul arról , hogy mi folyik itt és hogy figyeljenek oda , de ezt a választ kaptam :
We cannot tell anything about issues concerning any other country than Germany.De lehet ha sokan írunk oda akkor eljut a főnökséghez .
-
janaman01
addikt
válasz
Rodzser Mór #143 üzenetére
én már nyomtam valamit eheheh lehet lájkolni
-
-
Azért már itt is megy a dolog.
-
MegaPetyusz
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #138 üzenetére
igazad van. csak nem tudok németül. és az utalás/fizetés költségét is megtérítik?
-
janaman01
addikt
válasz
Rodzser Mór #138 üzenetére
na link ?
Xpredi01: nem ez a lényeg letojom, hanem hogy a k.va media markt megtehet mindent...
-
Xpredi01
tag
Azért eret vágni felesleges, jövőre happy meal menü mellé fogják osztogatni az ilyen és ehhez hasonló tableteket...
Illetve szinte borítékolható, hogy a némileg márkásabb (lenovo, asus) wp-s tabletek is le fognak csúszni a 20-30 ezres kategóriába -megkockáztatom nyár vége, ősz felé- HDMI-vel, nagy háttértárral.
-
Rodzser Mór
senior tag
Emberek, szerintem ne nagyon szarozzunk ezekkel. Illetve na csak ezekre fordítsuk a panaszunkat. Egyből nyomjuk fel őket a német anyacégnél is. Németeknél nem ilyen pitiáner protekcionista senkik ülnek, mint itt.
A német mediamarkt facebook oldalára is be kéne írni németül, hogy mi folyik itt Magyarországon. Minél többen reagáljunk rá, hogy észrevehető, feltünő legyen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #136 üzenetére
Elhiszem hogy egy laptopnal hihetetlen a 20e-es ár, de mint korabban irtam, realis es hiheto volt ennek az ara...
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
janaman01 #135 üzenetére
Media Markt Magyarország A Media Markt webáruháza ezúton is elnézést kér azon Tisztelt vásárlóitól, akiket téves árakról informált. Technikai hiba miatt ugyanis irreális árakkal találkozhattak néhány termék esetében, rövid ideig kedves megrendelőink. A hibát természetesen korrigáltuk.
Ennyi részükről, oszt jónapot?
Ez igen! "Európai" ügyintézés, ügyfélkezelés. BLÖ!
Rövid ideig?
Állítólag éjféltől volt ez az ár. 13 órakor vették le. Az 13 óra. Ez rövid idő? Egy rövid ideig szorongatnám a golyóit ennek a sok dilettáns átverős tetűnek. Hihetetlen egy szar banda.
Én sem hagyom annyiban. -
janaman01
addikt
Facén már kiirták :
Elnézést a tévedésért meg az irreális elárazás miatt...
Kapják be ennyi.... -
INMOTEP
őstag
válasz
MegaPetyusz #131 üzenetére
Ebben a percben küldték a tájékoztatót nekemis hogy törölték a megrendelést stb ...... ott rohadjanak meg ahol vannak
-
Kavinton75
senior tag
válasz
MegaPetyusz #131 üzenetére
Csatlakoznék, nekem is törölték.
-
Legyes
tag
Titkon remélem ,hogy RTL Klubos hír lesz belőle, vagy kikerül az Index-re. Erősen sokat számít a reklámértékben ha egy webshop korrektül kezeli a saját hibáját és nem tukmálja a vásárlókra (akikből él).
-
MegaPetyusz
csendes tag
ha valaki jogi útra terelné a médiamarktot akkor keressen meg, mert szívesen beszállok én is és még lehet egy jó páran csatlakoznak, úgy a költségek is megoszlanak
-
janaman01
addikt
Na válaszoltam nekik...hasonlót mint hogy nem tudom elfogadni mert már kifizettem stb....erre ők:
Köszönjük megtisztelő visszajelzését!Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az 50218081 számú rendelését korábbi tájékoztatásunknak megfelelően nem állt módunkban teljesíteni, ezért töröltük. A MODECOM FreeTAB 8025 mellett feltüntetett 15 990 Ft-os vételár technikai okok miatt tévesen szerepelt a www.mediamarkt.hu oldalon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
BTW emlékeztek pár éve valamelyik áruház szinte ingyé árult valamilyen nyomtatókat? Ott pl, lenyelték a békát és minden megrendelő megkapta az árut annyiért amennyiért előrendelte. (volt olyan aki nem fizetett előre csak berendelte hogy utánvéttel fizeti, de ő is megkapta)
-
Legyes
tag
Én indoklást kértem, hogy milyen alapon utasították el a rendelésem, ugyanis "Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon leadott rendelés esetén érvényesek.". A termék készleten volt, a rendelést a weboldalon adtam le, tehát az ár érvényes. (programozói és nem jogalkotói logika)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az az érdekes, hogy a tablet mellé berendelt "Squid 8" szürke tablet tok"-ot sem kapom meg, mert együtt volt a rendelés, holott az nem is volt elárazva. Meg amúgy is, most ezzel a rendelés törléssel maguknak mondanak ellent, hiszen reklámozták a brutális leárazást.
A webshopban meg továbbra is ott van a hibás ármegjelelölés...
-
Degeczi
nagyúr
Na nekem is megküldték a lemondást... egyébként az sem tiszta, miért kérnek bankszámlaszámot, hiszen mindössze annyit kellene tenniük, h jelzik az OTP felé (annak felületét használják webes fizetésre), h érvénytelen a tranzakció, és egyszerűen sztornót kérnének. A T-hez visszavitt telefont is így sztornózták, holott ott hosszú idő eltelt (>3 hét), mire megtették.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #116 üzenetére
Az is jó vicc, h telefonos kapcsolatfelvételi lehetőséget eleve nem is kínálnak!
Csak a fizikai áruházaik telefonszámait adják meg - de ott mindig tájékozatlanok szoktak lenni webshopos ügyekben (érthetően, hiszen eleve más, önnáló cég minden boltjuk, nincs közvetlen közük hozzájuk) -
janaman01
addikt
az a baj hogy a második emailük már ez : most kaptam...
Az Ön 50218081 azonosítójú rendelését töröltük.
Rendelésének részletei:Amennyiben Ön előre kifizette rendelését, úgy a teljes összeget maximum 30 napon belül fogjuk visszautalni Önnek
Reméljük, hamarosan vásárlónkként köszönthetjük Önt.
részükről elintézve...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
simonzsoli #114 üzenetére
Ha mindenkepp valaszt akarsz, akkor inkabb hivd fel oket, mert emailen kuldenek egy sajnaljukot aztan csokolom
Engem igazan az zavar, hogyha az emag kikuldte a nagyon durvan elarazott cuccokat, akkor ok miert nem?
-
SUPREME7
őstag
válasz
maggi1886076 #112 üzenetére
Én írtam nekik választ, de csak a sablon copy-paste mail jött vissza amit már korábban írtak. Még az eleje is lemaradt, annyira copy-paste
"zönjük megtisztelő visszajelzését!"
-
simonzsoli
csendes tag
válasz
maggi1886076 #112 üzenetére
Én már írtam nekik emailt, de még nem válaszoltak rá. Nem tudom hajlandóak-e egyáltalán válaszolni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
wwenigma #107 üzenetére
Így van, és már az az elv is figyelemre méltó, h a pénzem elfogadása hogy a túróba nem jelent szerződéskötést?
Hiszen készletük van, az ár pedig ugyan kedvező, de egyáltalán nem irreális - pláne nem egy előre meghirdetett "nagy évvégi leárazási akció" közben!Az ÁSZF-jük egyébként nem is említ hibás árazás miatti kibúvót, csak azt, ha nem tudják beszerezni a terméket a vállalt időn belül...
-
maggi1886076
addikt
Vki reklamált már?
-
csubuka
addikt
A romának bevállalták a valóban irreális századáron kínált termékeik kiszállítását, az MM a meghirdetett akciójának még simán betudható félárú terméket viszont már nem küldi ki pl 50 példányban: ennyi.
Semmit soha többet nem veszek náluk. Ilyen akciókat ki lehet még fogni, ez nem a fillérekért vidd kategória (a nagyjából félár nem ismeretlen helyzet). Tök mindegy, hogy milyen jogokkal vannak biztosítva. És nem csak egy árva vevőjelöltet vesztettek el, ahogy nézem. Ő dolguk. Mindegy.
Nem tudom mennyire véletlenül árazták el, ennyire nem lehetnek bénák, ha mint most kiderült laptopokat valóban irreális tizedáron hirdettek. Lehet szimplán csak egy kis ingyen hírverést akartak.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha ott lenne hogy övék a bal vesém ilyen esetbe akkor mar ittlenne egy sebészbrigád? Meglatjuk, szvsz többet fognak bukni a fogyvédbirsággal mint ezen a pár nyomorult tabon buktak volna...
Es tenyleg, mivel ott a reklamjukon hogy utolso darabok, kiallitasi daarabok kiarusitasa, joggal hihető az ár pláne az edigitalos W8 tab fényében.
Ha nem vettél vagy nem vagy erdekelt benne, akkor kerlek ne csessz fel.
-
Воланд
titán
válasz
wwenigma #107 üzenetére
"Áraink forintban értendőek és az Áfa-t tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon leadott rendelés esetén érvényesek. Az MS E-Commerce Kft., a Media Markt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. Az MS E-Commerce Kft. nem vállal felelősséget a mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért. A termékképek illusztrációk. "
ennyit a fogyvedrol.
"Ezen tabnál viszont - figyelembevéve a konkurencia árait - ez nem állt fenn."
tenyleg?
-
wwenigma
Jómunkásember
Tényleg? Kar hogy ez nem valamelyik noname webshop és az is nagy kar hogy ilyen logóval reklamozták magukat:
Na ezek utan mentsék ki magukat a fogyvédnél....
A laptopos dolog mas teszta, ott azert sejteni lehetett volna hogy nincsenek rendbe az árak Ezen tabnál viszont - figyelembevéve a konkurencia árait - ez nem állt fenn.
-
Воланд
titán
kb evente van egy ilyen eset, hogy elaraznak valamit valamelyik webshop-on, aztan utana napokig megy a hiszti a logout-on....
-
SUPREME7
őstag
válasz
Rodzser Mór #99 üzenetére
Nekem is megjött a mail.
Fakkapofájukba.
-
DJA1B2
csendes tag
Az árukeresőn még mindig 15 990-ért van kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest