Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspall
aktív tag
Csak nekem szerepelt az első visszajelzésben ez?
"A jelen rendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának. "
Számomra elég egyértelmű volt. Nem rendeltem tokot és nem küldtem a pénzem a semmire.Hasonlat? Én is tudok olyat. A szomszéd hirdeti a tehenét x forintért. Mondom, én megvenném, azt mondja erre, jó, meglátjuk, szólok, ha áll az üzlet. Én meg bedobom a pénzt az udvarára és követelem a tehenet.
-
kisspall
aktív tag
Törölni akartam ezt a témát a kedvencek közül, de olyan jókat tudok röhögni rajtatok, hogy meggondoltam....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisspall
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Igeeeeeen, de ez egy létező 1024, a tied meg egy nem létező 1280. Ez igen komoly eltérés....

Legfeljebb SD felbontású avik lesznek ezen, már csak a méret miatt is, de persze nem mondom, hogy nem lenne jobb az 1280x800.
Én igazából csak azért írtam, hogy csak magatoknak ártatok, hogy kínlódtok rajta. Lesz még ennél jobb is, nem dőlt össze a világ....
-
kisspall
aktív tag
Te jó ég, még mindig ezen rágódtok? Tegnap rendeltem én is, délután törölték. Ma megvettem a Tesco-s tabot, öröm és boldogság. Ez meg ott rohadjon meg ahol van. Ha kihoznák visszaküldeném....

Hagyjátok már a p...ba. -
kisspall
aktív tag
Miért olvasom mindig azt, hogy Átverés! (60%)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)